MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER

BETALINGSINSTRUKTIONER -

1. Tager i betaling med kredit- og betalingskort?

Vores betalingssystemer gør det nemt at betale med kort! Når du er klar til at betale, skal du vælge muligheden Kredit / betalingskort og indtaste alle de angivne oplysninger: Kortnummer, udløbsdato og den 3-cifrede sikkerhedskode, der findes på bagsiden af dit kort. Når betalingen er vellykket, begynder vi at behandle din ordre. Intet beløb trækkes fra kortet, før varerne er sendt. Vær opmærksom på, at der lejlighedsvis er blevet indført en ekstra sikkerhedsforanstaltning for at beskytte mod svindel. Kontakt din kortleverandør, hvis du ikke har fået tildelt en kode til denne sikkerhedskontrol.

2. Tar vi ordrer via Check?

Vi accepterer i øjeblikket ikke personlig checks for online ordre, eller for engros ordrer.

3. Tager vi betaling via postordrer?

Vi accepterer i øjeblikket ikke postordrer.

4. Accepterer du bankoverførselsbetalinger?

Vi er mere end glade for at tage imod bankoverførsels betaling! Dette kan gøres via vores normale checkout-proces, og du får et referencenummer og vores bankoplysninger. Foretag blot din ordre, vælg betalingsmetode for bankoverførsel, så sender vi dig en e-mail med dit ordrenummer. Når du har modtaget din bekræftelses-e-mail, skal du bruge din banks overførselsmulighed, via telefon, internet eller i en filial. Vi sender dig vores detaljer, som du bliver nødt til at give under overførselsprocessen. IBAN- eller BIC / Swift-koder skal indtastes. I sjældne tilfælde kan en adresse være nødvendig. Under betaling skal du indtaste dit navn og ordrenummer i kommentarsektionen, så betalingen kan knyttes til din ordre. Indtast det endelige beløb, der er angivet i din ordre. Eventuel mangel på betaling vil resultere i afvisning af betaling. På samme måde vælger man at opdele eller skubbe overførselsgebyret til Barney’s Farm, resulterer også i en betalingsafvisning.

5. Accepterer vi kontanter i konvolutten?

Vi accepterer ikke indbetalinger i konvolutter. Vi arbejder på at aktivere denne funktion i fremtiden.

6. Accepterer vi betalinger fra USA?

Desværre er Barney's Farm ikke i stand til at tage betalinger fra eller sende til nogen placering i USA.

7. Accepterer du PayPal?

På grund af vilkårene og betingelserne for PayPal kan vi desværre ikke tilføje denne betalingstjeneste til vores websted.

8. Tilbyder du engrossalg og massekøbsmuligheder?

Vi er mere end glade for at tage engrosordrer, og du bliver nødt til at kontakte sales@barneysfarm.com for at oprette en konto, kontakt os også på forhånd for køb af bulk-køb, inden du bestiller. Send os en e-mail med den mængde og de varer, du er interesseret i, og vi vil kontakte dig med mere information.

9. Tilbyder du rabatkoder?

Barneys Farm er glade for at give de bedst mulige priser på tværs af vores hele produktsortiment. Vi elsker at give de allerbedste tilbud til alle vores kunder og har et bredt udvalg af kampagner, der kører hele året. Sørg for at holde dig ajour på vores Twitter- og Facebook-sider, og kom selvfølgelig på besøg, mens Barney's Farm turnerer verden rundt til dine yndlingsudstillinger og begivenheder!

10. Accepterer du refusioner?

På Barney's Farm stræber vi efter at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter, der findes på markedet. I det sjældne tilfælde, at du ikke er tilfreds med dit køb, bedes du kontakte os, så vi kan forsøge at samarbejde med dig for at rette problemet. Restitutioner er kun mulige for produkter, der er uåbnede og uskadede. Når aftalen er aftalt, skal alle produkter returneres til vores lager. Herfra vil vi vurdere varerne og kontakte dig vedrørende refusionsdommen. Returomkostninger refunderes ikke, medmindre andet er angivet.

11.

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke