MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER

OM OS

Det var i slutningen af 1980'erne og højt oppe på Himalaya, kraftig sne kastede sig ned fra himlen, en lille gruppe avlere begyndte at krydse marihuana-stammer, der var omhyggeligt udvalgt fra hvert hjørne af Mellemøsten og Asien. Rigelig høst af Sativa og Indica-kultivarer holdt gruppens humør op i løbet af en 3-årig periode i landdistrikternes, øde bjerge. Et medlem af denne talentfulde gruppe ville vise sig at blive stifteren bag en af de mest fremtrædende virksomheder inden for produktion af cannabisfrø i verden. Den forretning som nu er Barney's Farm, og manden der startede det hele er Derry.

Efter sin periode med vellykket dyrkning i Asien vendte Derry tilbage til Amsterdam i 1992 med sine ny avlet cannabisfrø og tog roret på Barney's Coffee Shop. Populariteten af hans stammer/strains gjorde Barney's til et "must-go-to" sted for interesserede parter over hele verden.

Den unikke karakter af begyndelsen af et selskab som Barney's Farm øgede kun dens allerede enorme popularitet. Vinderen af utallige priser og et uendeligt ønske om at producere 'nye og spændende' stammer/strains af cannabis, er det ikke underligt, at der er et internationalt behov for Barney's Farm produkter. p>

I det sidste årti har Barney's Farm produceret nogle af verdens mest populære sorter af cannabis: Vindende Cannabis Cup og Indica / Sativa Cups med G13 Haze, Liberty Haze, Amnesia Haze, Willie Nelson, Cookies Kush, Pineapple Chunk, Tangerine Dream og mange flere, og Critical Kush bliver en bestseller inden for måneder efter frigivelse.

På trods af en historie, der strækker sig over næsten 30 år, er Barney's Farm's popularitet aldrig faldet. Der frigøres ofte nye stammer/strains, hvilket giver et stadigt stigende publikum mulighed for at fortsætte med at nyde frø af høj kvalitets frø fra et firma, der bogstaveligt talt startede i toppen og har været der lige siden.

 

Telefon
+31-204117249


Yderligere oplysninger
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke