MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER

FORSENDELSE & RETUNERING

1. Hvordan ser pakkerne ud?

  Hos Barney's Farm gør vi alt for at sikre, at vores forsendelser er så sikker som fysisk muligt, så dine produkter vil blive leveret intakte.

Vores emballage er helt diskrete og der er ikke nogen indholds beskrivelse på pakken. Ingen ordreformular er vedlagt til destinationer inden for EU.

2. Kan jeg tracke min ordre?

Ja, du vil modtage en bekræftelses-e-mail og information om opfølgningen af vores Courier-service, så snart produkterne er sendt. Denne opfølgning vil indeholde sporingsdetaljer synlige online.

Sporing af din ordre er hurtig og nem, indtast blot dit ordrenummer og e-mail. https://www.barneysfarm.com/track

3. Sender i til pakker til mit land?

Selvom Barney's Farm er stolte over at kunne tilbyde en verdensomspændende forsendelsesservice, er visse lande udelukket på grund af specifikke love. Vi er ikke i stand til at sendes til andre steder i: Holland, USA, Norge, Kina, Malaysia, Asien, Australien eller Canada.

Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os via e-mail eller telefon, så vi kan undersøge, om dit land er berettiget.

4. Hvad kpster forsemdelse?

Alle leveringsomkostninger udarbejdes under ordreprocessen. Leveringsomkostningerne afhænger af ordreværdien og det land, hvor din ordre sendes til.

5. Levere vi til USA?

Barney's Farm sender ikke produkter til nogen stat i USA.

6. Hvor lang tid tager det før pakken ankommer?

Alle forsendelsestider varierer afhængigt af den endelige destination for din pakke. En estimeret leveringstid udarbejdes under bestillingsprocessen og vil give et groft skøn over den endelige levering, afhængig af forsendelsesregionen. En unik sporingskode behandles, når din ordre er sendt, hvilket gør det muligt at spore leveringen.

7. Kan jeg bytte mine produkter?

Alle produkter kan byttes, så længe de returneres i deres originale uåbnede emballage.

8. Hvad sker der hvis min pakke er ødelagt under transpot?

547/5000

Der er sjældne tilfælde, hvor din forsendelse bliver beskadiget under transit. Hvis en del af din ordre leveres i en utilfredsstillende tilstand, bedes du kontakte os inden for en uge efter modtagelse af din ordre.

Vi har brug for en skriftlig beskrivelse af eventuelle skader, som din pakke har lidt, sammen med et foto af enhver skade. Vi kontakter dig derefter for at rette op på dette problem.

Vær opmærksom på, at alle returneringer og beskadigede ordrereturer skal godkendes af Barney's Farm-teamet. Eventuelle ordrer, der returneres uden forudgående samtykke, korrigeres ikke.

9. Hvad sker der hvis dele eller hele min forsendelse er væk?

Vi sender alle ordrer i diskret umærket emballage. Vi opkræver det absolutte minimumsbeløb for forsendelse som er muligt, mens vi sikrer, at dine varer ankommer sikkert og hurtigt. I det usandsynlige tilfælde hvor du ikke modtager din ordre som beregnet. Hvor det er muligt, inkluderer vores sporingsforsendelsesmuligheder forsikring for værdien af produkterne i ordren (ekskl. Forsendelsesomkostninger). Vi skal dog modtage relevant fotografisk bevis, før vi kan kreditere din konto med 100% værdien af dine produkter.

10. Min pakke dukkede ikke op på den anslåede dato?

Hvis din pakke ikke har ankommet den angivne dato, bedes du kontakte os. Sørg for at kontrollere din leveringsbekræftelses-e-mail for at se, om der er potentielle forsinkelser, der kan have indflydelse på leveringen af din pakke. Husk: Lørdag og søndag tæller ikke som arbejdsdage. Hvis din pakke mangler eller er beskadiget, skal du se de andre ofte stillede spørgsmål på vores site.

11. Kan jeg sende til en P.O Box?

For at bevare privatliv og holde vores leverancer diskrete, leverer vi kun til personlige adresser.

12. Hvor lang tid tager det at få min ordre?

Barney's Farm-teamet forsøger at foretage alle forsendelser inden for 24 timer efter gennemførelsen af købet. Vi pakker og sender vores ordrer fra mandag til fredag, undtagen nationale helligdage. Vi holder dig informeret via e-mail, mens din ordre behandles. Hvis din ordre viser en "Forsinkelse" -status, er det muligt, at problemet er relateret til produktets tilgængelighed, eller i nogle tilfælde med de oplysninger, du har givet til forsendelsen. Hvis der sker noget uventet, vil vi kontakte dig for at afhjælpe ethvert problem ..

13. Kan min ordre leveres til en anden adresse?

Vi er kun i stand til at sende ordrer til den adresse, der er angivet under levering. Når vi har sendt din ordre, kan vi ikke ændre den angivne adresse. Sørg for, at alle detaljer er korrekte ved bestilling, da Barney's Farm ikke holdes ansvarlig for yderligere leveringsgebyrer eller manglende levering.

14. Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme ved leveringen?

Posttjenesterne forsøger at levere din pakke flere gange. Under nogle omstændigheder vil de levere det til en lokal pakkedistributionsfacilitet. Hvis du ikke indsamler pakken inden for den angivne frist, sendes din pakke retur til vores lager. Vi kontakter dig med hensyn til din ordregang i tilfælde af, at din pakke returneres til vores lager.

15. Kan toldvæsenet kontrollere min pakke?

Mens vi prøver at sikre, at vores forsendelse forbliver så diskrete som muligt, er der altid en chance for, at toldmyndighederne tjekker din oakke, uanset fragtmulighed. Selvom Barney's Farm er i stand til at sende til dit land, er vi ikke i stand til at give nogen information, om den juridiske status for nogen af vores produkter i dit land. Undersøg dine lokale love og regler, inden du foretager et køb, da Barney's Farm ikke kan holdes ansvarlig for opbevaring af ordrer fra dine nationale toldhold.

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke