MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Glue Gelato Auto
Glue Gelato Auto 1Glue Gelato Auto 2Glue Gelato Auto 3Glue Gelato Auto 4Glue Gelato Auto 5
Glue Gelato Auto 6Glue Gelato Auto 7Glue Gelato Auto 8Glue Gelato Auto 9Glue Gelato Auto 10

GLUE GELATO AUTO STRAIN

BEROLIGER DINE SMERTER OG SMERTER ALTID MED DENNE HåRDT RAMTE WEST COAST AUTOFLOWER

 
RATING
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Glue Gelato Auto Cannabis FrØ

Er du klar til at opleve GLUE GELATO AUTO? Elite West Coast stiklinger er blevet opdaget, og formet til en autoflowering juvel. Sørg for at prøve denne mundvandende blanding af Gelato og Glue. Lad hende frigøre hendes fascinerende magi på dig, da himmelske følelser skyller ind over din krop, alle dine bekymringer forsvinder, og en rolig, afslappet sindstilstand tager over. Glue Gelato kan man stole på for at ændre ens humør til det bedre. Indendørs kan man forvente udbytte på op til 600 g / m2, mens det udendørs er muligt at høste op til 400 g pr. Plante under helt ideelle vækstbetingelser. Gå ikke glip af denne potente pistilfest - det er en rigtig enkel sag at tage hende fra frø, til buds på kun 70 dage, prøv hende, du vil være glad for at du prøvede Barneys GLUE GELATO AUTO .Er Glue Gelato Auto indica eller sativa?
Glue Gelato Auto-sorten fra Barneys Farm er 40% Sativa 60% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Glue Gelato Auto frø på?
For at opbevare Glue Gelato Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Glue Gelato Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Glue Gelato Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Glue Gelato Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Glue Gelato Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Glue Gelato Auto cannabisfrø?
Glue Gelato Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Glue Gelato Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Glad, afslappet, opløftet, beroligende, euforisk
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tip om rig chokolade, krydret frugtagtig smag, søde bær
Frugtagtig, sød jordnær citrus
4
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Gorilla Glue x Gelato x BF Super Auto #1
Glad, afslappet, opløftet, beroligende, euforisk
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-130cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tip om rig chokolade, krydret frugtagtig smag, søde bær
Frugtagtig, sød jordnær citrus
4

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke