MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

OG Kush Auto Cannabis FrØ

OG Kush Auto er resultatet af en brillant krydsning mellem OG Kush og BF Super Auto #1. Denne indica dominerende stamme har en blomstringscyklus på 75 dage og et THC-indhold på 20-24%. Denne stærke stamme er kendt for sine beroligende og lindrende effekter på sind og krop, hvilket gør den til et fremragende valg for enhver, der har brug for hvile og afslapning.

 

Med en højde på 90-110cm producerer OG Kush Auto en forbløffende 500g/m2 indendørs. Denne sort vokser til en højde af 90-120cm og giver et udbytte på 200-300g pr. plante, når den dyrkes udendørs. OG Kush Auto er et populært valg blandt weed dyrkere på alle niveauer på grund af dens berømte effekter, store udbytte og enkelhed i dyrkning.

 

OG Kush Auto er en ægte kendernes stamme, med sin jordiske, fyrretræsagtige duft og unikke smagsprofil. På grund af dens potente effekter er den nyttig til behandling af kronisk smerte, angst og søvnløshed. Hvis du leder efter en stærk, højtydende stamme med en berømt afstamning, er OG Kush Auto stammen for dig.Er OG Kush Auto indica eller sativa?
OG Kush Auto-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine OG Kush Auto frø på?
For at opbevare OG Kush Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire OG Kush Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire OG Kush Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor OG Kush Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når OG Kush Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af OG Kush Auto cannabisfrø?
OG Kush Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

OG Kush Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Fuldkropsrus, Cerebral, Glad, Afslappende, Social, Opløftende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sur Citrus, Træagtig Fyr, Fugtig Kush
Jordisk, Fugtig, Citron-Brændstof Skunk, Citron Citrus, Sur, Gennemtrængende, Skunky
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Fuldkropsrus, Cerebral, Glad, Afslappende, Social, Opløftende
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sur Citrus, Træagtig Fyr, Fugtig Kush
Jordisk, Fugtig, Citron-Brændstof Skunk, Citron Citrus, Sur, Gennemtrængende, Skunky

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke