MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

DENNE FLERE PRISVINDENDE AMSTERDAM-LEGENDE, NU KRYDSET MED VORES BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Amnesia Haze Auto Cannabis FrØ

AMNESIA HAZE AUTO AMNESIA HAZE AUTO
er nok en af ​​de mest spændende udgivelser, som barneys farm har udgivet i et stykke tid, en sand klassiker, der har ventet længe på sig. Afstamningen af AMNESIA HAZE-genetik er ret betagende, idet den krydser landracer fra Sydøstasien, (thailandsk, cambodjansk, laotisk) med et drys af jamaicanske Haze-varianter, toppet med acceleranten af ​​afghansk afstamning – hawaiisk genetik.
For næsten to årtier siden gav Soma en af ​​sine bedste AMNESIA HAZE-fænotyper til Barneys Farm Labs. Denne legendariske genetik, der dominerede Amsterdam-scenen, siden Barney's vandt High Times Cannabis Cup i 2004, har stille og roligt ulmet i baggrunden, under en kompleks fusion med vores BF Super Auto #1.
AMNESIA HAZE AUTO er en enormt produktiv sativa-dominerende hybrid med accelereret vækst på grund af sin Sativa-arv. Vokser højere end de fleste autoblomstrende sorter op til 150 cm med omfattende tætte olivengrønne glinsende blomster strukturer, dækket af tætte orange hår. Som du ville forvente af denne kæbefaldende herkomst, en intense blanding af jordagtige aromaer med rige karakteristiske strejf af citroner, og citrus øjeblikkeligt genkendelig for denne klassiker. De mest udbredte terpener i Amnesia Haze Autos unikke fusion er caryophyllen, efterfulgt af myrcen og limonen for blot at nævne nogle få.Er Amnesia Haze Auto indica eller sativa?
Amnesia Haze Auto-sorten fra Barneys Farm er 80% Sativa 20% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Amnesia Haze Auto frø på?
For at opbevare Amnesia Haze Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Amnesia Haze Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Amnesia Haze Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Amnesia Haze Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Amnesia Haze Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Amnesia Haze Auto cannabisfrø?
Amnesia Haze Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Amnesia Haze Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
Mest Sativa
Sprød og forfriskende, citroner, citrusfrugter og jordet fyrretræ.
Jordagtige aromaer med rige karakteristiske hints af citroner og citrus.
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
Mest Sativa
Sprød og forfriskende, citroner, citrusfrugter og jordet fyrretræ.
Jordagtige aromaer med rige karakteristiske hints af citroner og citrus.
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke