MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Amnesia Lemon
Amnesia Lemon 1Amnesia Lemon 2Amnesia Lemon 3Amnesia Lemon 4Amnesia Lemon 5
Amnesia Lemon 6Amnesia Lemon 7Amnesia Lemon 8Amnesia Lemon 9Amnesia Lemon 10

AMNESIA LEMON STRAIN

LøFT DIT SIND TIL ET HøJERE STED MED VORES CUPVINDENDE ENERGISER AMNESIA LEMON

Cup Winner
RATING
Amnesia Haze x Lemon Skunk
VÆLG PAKKE STØRRELSE

AMNESIA LEMON™ Cannabis FrØ

Barneys Amsterdam med Soma vandt Cannabis-cupen med Amnesia Haze i 2004. Amnesia Lemon™ er en krydsning af Soma's Amnesia Haze og Lemon Skunk. En lækker blanding af Amnesia Haze og Lemon Skunk smag kombineret med kraften og robustheden af ​​begge linjer producerede denne klassiske Amnesia Lemon™. Den opløftende og cerebrale høj er helt sikkert Sativa, men utrolig Amnesia Lemon™ har en blomstrende cyklus på kun 8 til 9 uger. Planten vokser mellemhøje og leverer lange tætte colas.

Amnesia Lemon Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Opløftende, cerebral
550 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
Mest Sativa
Citron, krydret, sød
Eksotisk, jordnær, citrus
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Amnesia Haze x Lemon Skunk
Opløftende, cerebral
550 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
40%
60%
Mest Sativa
Citron, krydret, sød
Eksotisk, jordnær, citrus

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke