MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

SLAP AF I SINDET OG TAG DIN SMERTE MED DENNE SKANDALøSE INDICA FRA LA

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Bad Azz Kush Cannabis FrØ

Bad Azz startede livet fra specielt udvalgt avl af vores venner i LA i mange år med omhyggeligt og vedholdende arbejde. Krydsning af Original OG med afghansk Kush og derfra krydser med Urkel. Bad Azz Kush er det endelige resultat. Bad Azz Kush er en hård harpiksproducerende stamme. Planten kan strække sig i blomstringen og vil have brug for plads til enorme colas at udvikle sig. Unikke dank og subtile skovfrugt aromaer. Opkaldt efter vores ven og Rapper Bad Azz fra Tha Dogg Pound Gangsta Crips (Tak Jamarr).Er Bad Azz Kush indica eller sativa?
Bad Azz Kush-sorten fra Barneys Farm er 100% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Bad Azz Kush frø på?
For at opbevare Bad Azz Kush-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Bad Azz Kush frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Bad Azz Kush cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Bad Azz Kush-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Bad Azz Kush-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Bad Azz Kush cannabisfrø?
Bad Azz Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Bad Azz Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kropshøj, Eufori, glad, afslappende
700 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
100%
100% Indica
Bær, urte, krydret, sød
Frugtagtig, jordagtig, fyrretræ
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Kropshøj, Eufori, glad, afslappende
700 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
100%
100% Indica
Bær, urte, krydret, sød
Frugtagtig, jordagtig, fyrretræ

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke