MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

OPLEV ENESTåENDE AMERIKANSK GENETIK OG UTROLIGE SMAG MED BISCOTTI MINTZ

 
RATING
Biscotti x Mintz
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Biscotti Mintz Cannabis FrØ

BISCOTTI MINTZ af Barneys Farm. Avlet til de rigtige kendere, krydset af to af USAs  mest eksklusive strains. Laboratoriet krydsede Biscotti; allerede en verdenklasse strain, 80% Indica-dominerende strain krydset med vores eksklusive og lækre Mintz-fenotype. Resultaterne var forbløffende, Cookies-varianten x OG Kush forlældrene, gav den utrolige styrke og en smags oplevelse, tilføj infusionen af ​​den cremede bløde Mintz-genetik, har skabt denne mundvandende nye vinder af en strain, en helt unik udgave tilføjet til vores katalog. BISCOTTI MINTZ er overvejende dyb lilla plante med trichome-produktion uden for skalaen. I løbet af de sidste dage viser blade en smuk vifte af lilla, orange og grøn, der indpakker de tæt dannede, kraftigere formede mørkegrønne skud med dristige lilla højdepunkter og lange orange hår. Du vil blive forbløffet over dens langvarige smag og aromaer, kushy "flavor" med antydninger af chokoladechip kager med cremet mynte og lidt krydderi. Karakteristiske Limonen, Caryophyllene, Eucalyptol terpener mødes for at producere usædvanligt appetitlig aroma. Med BISCOTTI MINTZ kan du opleve en yderst kreativ, fokuseret og afslappende effekt med en mærkbar og tydelig energigivende krops høj.Er Biscotti Mintz indica eller sativa?
Biscotti Mintz-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Biscotti Mintz frø på?
For at opbevare Biscotti Mintz-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Biscotti Mintz frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Biscotti Mintz cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Biscotti Mintz-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Biscotti Mintz-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Biscotti Mintz cannabisfrø?
Biscotti Mintz cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Biscotti Mintz Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Biscotti x Mintz
Kreativ afslappende kropshøj
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
kushy smag, strejf af chokoladekager, cremet mynte.
Enestående appetitlig cremet kushy aroma
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Biscotti x Mintz
Kreativ afslappende kropshøj
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
80-110cm
120-200cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
kushy smag, strejf af chokoladekager, cremet mynte.
Enestående appetitlig cremet kushy aroma
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke