BISCOTTI MINTZ STRAIN
OPLEV ENESTåENDE AMERIKANSK GENETIK OG UTROLIGE SMAG MED BISCOTTI MINTZ
Biscotti Mintz Cannabis FrØ
BISCOTTI MINTZ af Barneys Farm. Avlet til de rigtige kendere, krydset af to af USAs mest eksklusive strains. Laboratoriet krydsede Biscotti; allerede en verdenklasse strain, 80% Indica-dominerende strain krydset med vores eksklusive og lækre Mintz-fenotype. Resultaterne var forbløffende, Cookies-varianten x OG Kush forlældrene, gav den utrolige styrke og en smags oplevelse, tilføj infusionen af den cremede bløde Mintz-genetik, har skabt denne mundvandende nye vinder af en strain, en helt unik udgave tilføjet til vores katalog. BISCOTTI MINTZ er overvejende dyb lilla plante med trichome-produktion uden for skalaen. I løbet af de sidste dage viser blade en smuk vifte af lilla, orange og grøn, der indpakker de tæt dannede, kraftigere formede mørkegrønne skud med dristige lilla højdepunkter og lange orange hår. Du vil blive forbløffet over dens langvarige smag og aromaer, kushy "flavor" med antydninger af chokoladechip kager med cremet mynte og lidt krydderi. Karakteristiske Limonen, Caryophyllene, Eucalyptol terpener mødes for at producere usædvanligt appetitlig aroma. Med BISCOTTI MINTZ kan du opleve en yderst kreativ, fokuseret og afslappende effekt med en mærkbar og tydelig energigivende krops høj.
20% Sativa 80% Indica
Hvad er den bedste temperatur for spiring af Biscotti Mintz cannabisfrø?
Biscotti Mintz cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.