MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Biscotti Mintz
Biscotti Mintz 1Biscotti Mintz 2Biscotti Mintz 3Biscotti Mintz 4Biscotti Mintz 5
Biscotti Mintz 6Biscotti Mintz 7Biscotti Mintz 8Biscotti Mintz 9Biscotti Mintz 10

BISCOTTI MINTZ STRAIN

OPLEV ENESTåENDE AMERIKANSK GENETIK OG UTROLIGE SMAG MED BISCOTTI MINTZ

 
RATING
Biscotti x Mintz
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Biscotti Mintz Cannabis FrØ

BISCOTTI MINTZ ™ af Barneys Farm. Avlet til de rigtige kendere, krydset af to af USAs  mest eksklusive strains. Laboratoriet krydsede Biscotti; allerede en verdenklasse strain, 80% Indica-dominerende strain krydset med vores eksklusive og lækre Mintz-fenotype. Resultaterne var forbløffende, Cookies-varianten x OG Kush forlældrene, gav den utrolige styrke og en smags oplevelse, tilføj infusionen af ​​den cremede bløde Mintz-genetik, har skabt denne mundvandende nye vinder af en strain, en helt unik udgave tilføjet til vores katalog. BISCOTTI MINTZ ™ er overvejende dyb lilla plante med trichome-produktion uden for skalaen. I løbet af de sidste dage viser blade en smuk vifte af lilla, orange og grøn, der indpakker de tæt dannede, kraftigere formede mørkegrønne skud med dristige lilla højdepunkter og lange orange hår. Du vil blive forbløffet over dens langvarige smag og aromaer, kushy "flavor" med antydninger af chokoladechip kager med cremet mynte og lidt krydderi. Karakteristiske Limonen, Caryophyllene, Eucalyptol terpener mødes for at producere usædvanligt appetitlig aroma. Med BISCOTTI MINTZ ™ kan du opleve en yderst kreativ, fokuseret og afslappende effekt med en mærkbar og tydelig energigivende krops høj.

Biscotti Mintz Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Biscotti x Mintz
Kreativ afslappende kropshøj
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
80-90cm
200cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
kushy smag, strejf af chokoladekager, cremet mynte.
Enestående appetitlig cremet kushy aroma
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Biscotti x Mintz
Kreativ afslappende kropshøj
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
80-90cm
200cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
kushy smag, strejf af chokoladekager, cremet mynte.
Enestående appetitlig cremet kushy aroma
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke