MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

SE VERDEN SMELTE TIL EN BLøDERE, MERE LEGENDE VERSION AF SIG SELV, MED DENNE KLASSIKER.

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Blue Cheese Cannabis FrØ

Denne stamme af BLUE CHEESE er en af ​​de bedste og stærkeste på markedet, og er garanteret at slå hovedet af. Dette er en let at vokse belastning, hvilket skaber et utroligt udbytte af duftende og lækre knopper. De intense smagsstoffer i alderen-ost er blødgjort af en sød blåbær eftersmag. Den korte bølgende plante har stærke sidegrener, der udvikler tunge klæbende colas i en kort blomstringstid. Forbered dig på at slappe af, fordi dette er en sand fornemmelse for Indica-entusiaster. Dette er nu tilgængeligt i en autoflowering-stamme.Er Blue Cheese indica eller sativa?
Blue Cheese-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Blue Cheese frø på?
For at opbevare Blue Cheese-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Blue Cheese frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Blue Cheese cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Blue Cheese-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Blue Cheese-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Blue Cheese cannabisfrø?
Blue Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Blue Cheese Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Original Cheese x Blueberry
Glæde, eufori, afslapning af dybt legeme, søvnig, kreativ, sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Blåbær, ost, cremet, krydret, sød
Blå ost, sød blåbær, jordnær, skarp, sød
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Original Cheese x Blueberry
Glæde, eufori, afslapning af dybt legeme, søvnig, kreativ, sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Blåbær, ost, cremet, krydret, sød
Blå ost, sød blåbær, jordnær, skarp, sød

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke