MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Blue Cheese Auto
Blue Cheese Auto 1Blue Cheese Auto 2Blue Cheese Auto 3Blue Cheese Auto 4Blue Cheese Auto 5
Blue Cheese Auto 6Blue Cheese Auto 7Blue Cheese Auto 8Blue Cheese Auto 9Blue Cheese Auto 10

BLUE CHEESE AUTO STRAIN

SMAG OSTEN På INGEN TID OVERHOVEDET I DISSE BUDS, MED DENNE AUTOFLOWERING VERSION AF VORES KLASSISKE BLUE CHEESE

 
RATING
Cheese x Blueberry x Ruderalis
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Blue Cheese Auto Cannabis FrØ

Meget nem at dyrke og meget produktiv autoflowering version af vores klassiske Blue Cheese. Denne banebrydende Blue Cheese e autoflowering-version er slutproduktet i kanten af ​​Barneys Farm Blue Cheese og en unik ruderalis avlstamme. Vegetation skifter automatisk til blomstrende i den femte uge. De duftende og osteagtig jordiske smag af den oprindelige mundvandende Blue Cheese dominerer denne autoflowering plante, vokser med lidt indsats og vil blomstre under de fleste forhold.Er Blue Cheese Auto indica eller sativa?
Blue Cheese Auto-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Blue Cheese Auto frø på?
For at opbevare Blue Cheese Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Blue Cheese Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Blue Cheese Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Blue Cheese Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Blue Cheese Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Blue Cheese Auto cannabisfrø?
Blue Cheese Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Blue Cheese Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Afslappet, glad, cerebral, fredelig, beroligende, opløftende, rolig
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
Kort
80/100cm
80%
20%
Mest Indica
Krydret, mild cremet ost, bær, blåbær
Ældre ost, sød, frugtagtig, skunky tang
Varmt
Stable
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Cheese x Blueberry x Ruderalis
Afslappet, glad, cerebral, fredelig, beroligende, opløftende, rolig
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
500
70 - 75
80-100cm
90-120cm
Kort
80/100cm
80%
20%
Mest Indica
Krydret, mild cremet ost, bær, blåbær
Ældre ost, sød, frugtagtig, skunky tang
Varmt
Stable

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke