MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Blue Sunset Sherbert
Blue Sunset Sherbert 1Blue Sunset Sherbert 2Blue Sunset Sherbert 3Blue Sunset Sherbert 4Blue Sunset Sherbert 5
Blue Sunset Sherbert 6Blue Sunset Sherbert 7Blue Sunset Sherbert 8Blue Sunset Sherbert 9Blue Sunset Sherbert 10

BLUE SUNSET SHERBERT STRAIN

VæR FORBEREDT På EN BLæNDENDE FREMVISNING AF EKSOTISKE TERPENRIGE AROMAER OG BLæNDENDE FARVER.

 
RATING
Sunset Sherbet x Purple Punch
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Blue Sunset Sherbert Cannabis FrØ

BLUE SUNSET SHERBERT fra Barney's Farm En Indica domineren hybrid, der leverer enorme udbytte, uden at blive uhåndterbar, med massere sidegrene, stærke nok til at understøtte de tungeste skud. Superhurtig blomstring på kun 59 til 63 dage og producerer 650-700 g / m2. Kompakt i struktur, trichrom produktion er over gennemsnittet og den bliver omkring de 80 cm høj indendørs, udendørs kan hun nå overvældende to meter plus og høste op til 1 kg pr. Plante. BLUE SUNSET SHERBERT fuldender et blændende display i løbet af sine sidste dage i blomst, der viser en magisk transformation, der frembringer et fascinerende kalejdoskop af eksotiske farvede blade, lyse orange hår, fyldt med harpiks, der dækker de tætformede skud, som skinner med glitrene trichomer, der producerer THC-niveaue testet helt op til 28%. Antydninger af Purple Punch og Sherbet Dib Dab, kan findes i denne fantastiske strain, dens høje terpenniveaue inklusive Limonen, Humulene, Terpinolene som sikrer en god kur, der fremhæver det lækre, søde slik, citrus skal og søde bær aromaer, som denne plante kan levere. BLUE SUNSET SHERBERT berusende og potent, der kombinerer det bedste fra begge verdener, øjeblikkeligt opløftet kreativ euforisk sativa high, kombineret med en knockout fuld krops Indica beroligende oplevelse! en perfekt måde at afrunde dagen på.Er Blue Sunset Sherbert indica eller sativa?
Blue Sunset Sherbert-sorten fra Barneys Farm er 35% Sativa 65% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Blue Sunset Sherbert frø på?
For at opbevare Blue Sunset Sherbert-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Blue Sunset Sherbert frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Blue Sunset Sherbert cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Blue Sunset Sherbert-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Blue Sunset Sherbert-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Blue Sunset Sherbert cannabisfrø?
Blue Sunset Sherbert cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Blue Sunset Sherbert Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativ euforisk sativa høj + fuld krops Indica beroligende oplevelse
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
Mest Indica
kreativ euforisk sativa høj + fuld krop Indica beroligende beroligende oplevelse
Sødt slik, citrusskal og sød bær
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Sunset Sherbet x Purple Punch
kreativ euforisk sativa høj + fuld krops Indica beroligende oplevelse
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
59 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
65%
35%
Mest Indica
kreativ euforisk sativa høj + fuld krop Indica beroligende beroligende oplevelse
Sødt slik, citrusskal og sød bær

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke