MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Bubba Kush

BUBBA KUSH

FøL SUSET AF BUBBHA KUSH, VORES VERDENSKENDTE INDICA STRAIN

 
RATING
Afghan Kush Landrace x OG Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE

BUBBA KUSH™ Cannabis FrØ

Denne bemærkelsesværdige plante nedstammer fra den berømte genetik, der oprindeligt blev opdaget af en, der kun er kendt som 'Bubbha' i USA. Den er nu blevet stabiliseret af vores hold og hævet til en standard, der passer til dets velkendte historie og omdømme. Dette er helt sikkert en af ​​de mest elskede Indica strains i verden, der tester overraskende 29% THC. Bubba Kush er en fræk, men alligevel produktiv plante, der ikke bliver for høj i løbet af sin hurtige 8 til 9 ugers blomstringsperiode. På grund af denne egenskab kan hun være en ideel kandidat for dem, der søger en stærk hårdtslående stamme, der ikke optager en enorm mængde plads, mens de laver buds. Ydelsen kompromitteres ikke på nogen måde overhovedet, men det endelige udbytte på op til 600 g / m2 indendørs, det kan let opnås ved at anvende lidt kærlighed og omsorg for Bubbas behov. Spræng dig selv ved at flyve ind i Bubba-verdenen, og oplev en af ​​de mest beroligende cannabis stammer i verden. Ægte afghansk landrace-slægt sikrer absolut enestående styrke med eksotiske dufte fra øst, der minder om aromatiske tyrkiske chokoladebarer. Hvorfor ikke tage en tur på dens unikke magiske tæppe, der er den eneste Bubba Kush? Når du høster udendørs i den første uge eller to i oktober, vil du være meget glad for at finde solide skud af brændstofduftende godhed, der begynder at dække enhver gren. Efterhånden som blomstringen udvikler sig, udvikler disse skud sig til nogle af de mest uforglemmelige cannabisperler, du nogensinde vil se i cannabis verdenen. Både appel såvel som hendes eftertragtede effekter er helt uden for skalaen. Gå ikke glip af Bubba, hvad du end gør!

Bubba Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforisk afslapning, beroligende
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Sød Hashish, Kaffe, Dank jordet
Hashsy, let sødet, jordet aromatiske krydderier
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Afghan Kush Landrace x OG Kush
Euforisk afslapning, beroligende
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Sød Hashish, Kaffe, Dank jordet
Hashsy, let sødet, jordet aromatiske krydderier

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke