MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Cheese

CHEESE STRAIN

BESøG PLANET CHEESE, HELE DAGEN MED DENNE BEDSTEFAR AF CANNABIS STRAIN - VORES SPECIELLE OST ER TILBAGE.

 
RATING
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Cheese Cannabis FrØ

Barneys Farm Feminiseret ost! Lille introduktion er påkrævet til denne klassiker fra hvælvingen på Barney's Farm. Denne meget beskyttede bona fide-prøve vil føre dig ind i en anden ostebaseret galakse, der er fyldt med pulserende kreativitet og kærlighed. Dette stinkende kraftværk er en fuldstændig glæde at se vokse og vil udvikle sig til en vidunderlig mængde sidegrener fyldt med skinnende ost. Indendørs gartnere er i stand til at opnå 600 g / m2 mens udendørs eksperter, kan opnår godt over 1 kg for en enkelt plante. Alt dette efter kun otte ugers blomst. Den fængslende ostoplevelse vil gøre din dag drømmende og dejlig, hvilket giver dig et imponerende løft i kreativitet og omgængelighed, den får alt til at glitre lidt lysere. Pas på for overbærenhed, da der ikke er noget loft til det høje slåkræf af denne cannabis strain. Du bliver kun mere og mere til ost. Dette er en af ​​grundene til, at Ost er en af ​​de mest bemærkede cannabis stammer på planeten. Et ideelt valg til kendere. Revolutionerende i cannabisverdenen, denne helt fantastiske plante markerer alle kasserne. Udbyttet er pålideligt med stærkt afkast hver gang. Smag er enestående frugtagtig med ost. Og selvfølgelig er virkningerne simpelthen ikke af denne verden. Sørg for, at du ikke går glip af dette ekstraordinære episke osteksempel på ren ild fra Barneys Farm.Er Cheese indica eller sativa?
Cheese-sorten fra Barneys Farm er 50% Sativa 50% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Cheese frø på?
For at opbevare Cheese-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Cheese frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Cheese cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Cheese-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Cheese-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Cheese cannabisfrø?
Cheese cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Cheese Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Glad, Afslappende, Euforisk, Sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Medium
50%
50%
Indica/Sativa
Nøddeagtig chedder ost
Old-school stank, skarpe frugter aroma og Smokey Cheddar ost.
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Glad, Afslappende, Euforisk, Sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
Medium
50%
50%
Indica/Sativa
Nøddeagtig chedder ost
Old-school stank, skarpe frugter aroma og Smokey Cheddar ost.

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke