MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Chronic Thunder
Chronic Thunder 1Chronic Thunder 2Chronic Thunder 3Chronic Thunder 4Chronic Thunder 5
Chronic Thunder 6Chronic Thunder 7Chronic Thunder 8Chronic Thunder 9

CHRONIC THUNDER STRAIN

STå TILBAGE OG SE DEN FORBLøFFENDE KRONISKE TORDEN FRA ALASKA!

 
RATING
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Chronic Thunder Cannabis FrØ

Ved at krydse den  overlegen genetik fra både den legendariske Alaskan Thunder med den stabile og højtydende Dr. Chronic, blev CHRONIC THUNDER født. Denne vidunderlige blanding af genetik skaber en højtydende, kort blomstrende Indica-dominerende hybrid, der vokser op til 100 cm høj indendørs. Blomstringstiden er kun 8,5 uger, som har tunge sidegrener, der har brug for støtte i deres sidste blomstringsstadium. CHRONIC THUNDER producerer en afslappende, tilfreds høj med en unik tørret kanelduft og lækker smag.Er Chronic Thunder indica eller sativa?
Chronic Thunder-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Chronic Thunder frø på?
For at opbevare Chronic Thunder-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Chronic Thunder frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Chronic Thunder cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Chronic Thunder-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Chronic Thunder-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Chronic Thunder cannabisfrø?
Chronic Thunder cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Chronic Thunder Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Blid, tilfredsstillende, afslappende
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Chokolade, jordnær, sød
Tørret kanel, krydret peber, jord, brændstof
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Chronic x Alaskan Thunder Fuck
Blid, tilfredsstillende, afslappende
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
100cm
80%
20%
Chokolade, jordnær, sød
Tørret kanel, krydret peber, jord, brændstof

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke