MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Critical Kush
Critical Kush 1Critical Kush 2Critical Kush 3Critical Kush 4Critical Kush 5
Critical Kush 6Critical Kush 7Critical Kush 8Critical Kush 9Critical Kush 10

CRITICAL KUSH

OPLEV DET ULTIMATIVE I KUSH-MAGT MED DETTE EKSEMPLARISKE OG KUSH-KORS

Cup Winner
RATING
Critical Mass x OG Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE

CRITICAL KUSH™ Cannabis FrØ

CRITICAL KUSH ™ kommer fra en blanding af den berømte Critical Mass med vores egen OG Kush. Dette er en ekstremt kraftig og kraftfuld Indica-plante, der giver enorme mængder stærk Kush. Du kan glæde dig over dets klæbrige præg, af krystaldækkede buds, aromatisk duft og man glemme ikke dennne ultimative knockout-stener. Denne nye hybrid er et væsentligt fremskridt inden for moderne cannabis-avl, og dens indica-dominerende natur gør den ideel til afslapning, smertelindring og sen aften rygning. Man kan forvente færdige blomster inden for 8 uger fra denne plante i mellemhøjde.

Critical Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, afslappende
650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
100%
100% Indica
Frisk fyrretræ, citron tærte, mandarine
Jorddet urt, brændstof
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Critical Mass x OG Kush
Stimulerende, beroligende, afslappende
650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
100%
100% Indica
Frisk fyrretræ, citron tærte, mandarine
Jorddet urt, brændstof

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke