MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Critical Kush Auto
Critical Kush Auto 1Critical Kush Auto 2Critical Kush Auto 3Critical Kush Auto 4Critical Kush Auto 5
Critical Kush Auto 6Critical Kush Auto 7Critical Kush Auto 8Critical Kush Auto 9Critical Kush Auto 10

CRITICAL KUSH AUTO STRAIN

Få HURTIGT KUSH-KVALITET MED CRITICAL KUSH AUTO - KLAR På BARE 9 UGER

 
RATING
Critical Kush x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Critical Kush Auto Cannabis FrØ

En af BARNEYS FARM® mest populære stammer er nu tilgængelig i autoflower, så hils på CRITICAL KUSH AUTO . Denne stamme blev skabt ved at krydse CRITICAL KUSH med vores mest avancerede autoflower avlsplante og kan blive din på bare 8-9 uger. Blomstringen begynder i den femte uge, hvor den endelige plante når op til 75 cm. Hovedstammen dyrker flere sidegrener, der er fyldt med velsmagende og kompakte tunge buds. Og glem ikke den lækre jordagtige fyrretræ og Kush-smag. Dette er et fantastisk valg for indica-elskere.Er Critical Kush Auto indica eller sativa?
Critical Kush Auto-sorten fra Barneys Farm er 10% Sativa 90% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Critical Kush Auto frø på?
For at opbevare Critical Kush Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Critical Kush Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Critical Kush Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Critical Kush Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Critical Kush Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Critical Kush Auto cannabisfrø?
Critical Kush Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Critical Kush Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Critical Kush x BF Super Auto #1
Afslappet, beroligende, søvnig, cerebral
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
Kort
90%
10%
Mest Indica
Pine Wood, Kush
Behagelig, jordagtig, frugtagtig
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Critical Kush x BF Super Auto #1
Afslappet, beroligende, søvnig, cerebral
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 80
70-90cm
80-110cm
Kort
90%
10%
Mest Indica
Pine Wood, Kush
Behagelig, jordagtig, frugtagtig

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke