MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Dr Grinspoon
Dr Grinspoon 1Dr Grinspoon 2Dr Grinspoon 3Dr Grinspoon 4Dr Grinspoon 5
Dr Grinspoon 6Dr Grinspoon 7Dr Grinspoon 8Dr Grinspoon 9Dr Grinspoon 10

DR GRINSPOON STRAIN

Gå IKKE GLIP AF DENNE HøJT ANSETE KLASSIKER MED EN REN SATIVA-BRUMMER.

 
RATING
Heirloom Sativa Strain
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Dr Grinspoon Cannabis FrØ

En strain opkaldt til ære for en fantastisk Cannabis-talsmand, forsker og forfatter, Dr Lester Grinspoon. Dette er et rent Sativa arvestykke, der vokser høj og tynd. Denne plante kræver en længere blomstringstid, men når den er moden er skudne kompakte og ligner grønne og rødbrune perler. Disse hænger løst på tynde stængler, skudne giver en citron- og sumac duft og frembringer en let røg med mandarin tropiske frugtaromaer. DR GRINSPOON tilbyder en strain af den gamle skole Sativa af højeste orden, der giver en stærk, langvarig, energisk og cerebral høj.Er Dr Grinspoon indica eller sativa?
Dr Grinspoon-sorten fra Barneys Farm er 100% Sativa

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Dr Grinspoon frø på?
For at opbevare Dr Grinspoon-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Dr Grinspoon frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Dr Grinspoon cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Dr Grinspoon-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Dr Grinspoon-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Dr Grinspoon cannabisfrø?
Dr Grinspoon cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Dr Grinspoon Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Heirloom Sativa Strain
Fokuseret, snakkesalig, cerebral, langvarig, energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
November
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Høj
100%
100% Sativa
Honning, Fyrretræ, Jordet
Sumac, citron, mandarin, tropisk frugt
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Heirloom Sativa Strain
Fokuseret, snakkesalig, cerebral, langvarig, energisk
450 gr/plant
350 gr/m²
90 - 95
November
2nd-3rd week
140/160cm
140-160cm
160-180cm
Høj
100%
100% Sativa
Honning, Fyrretræ, Jordet
Sumac, citron, mandarin, tropisk frugt

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke