MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VÆLG PAKKE STØRRELSE

G13 HAZE - REGULAR™ Cannabis FrØ

Opretholdelse af vores mystiske G13-legende ved at krydse G13 med en klassisk Skunk nr. 1, var perfekt kombi for at fremme den dyrebare G13 stamtavle. Ved derefter at krydse G13 X Skunk nr. 1 med vores foretrukne hawaiianske Sativa, har Barneys Farm taget G13-legenden til himmelen og skabt den berømte G13 HAZE ™. Denne plante producerer en high, der dækker det komplette spektrum af effekter, med en fuld kropsstener kombineret med en psykedelisk Sativa-høj. Kombinationen er kraftig, himmelsk og uforglemmelig. G13 HAZE ™ bliver relativt højt og producerer en enestående generøs blomster struktur med sund harpiksproduktion.

G13 Haze - Regular Cannabis Frø SPECIFIKATION

Regulær
Normal
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk høj, ekstremt energisk, opløftet, euforisk
450-500
65 - 75
Oktober
3rd-4th week
100-110cm
Medium
35%
65%
Mest Sativa
Salvie, sød, frugtagtig
Spicy Sandeltræ, jordet, rig, skarp
SPECIFIKATION
Regulær
Normal
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk høj, ekstremt energisk, opløftet, euforisk
450-500
65 - 75
Oktober
3rd-4th week
100-110cm
Medium
35%
65%
Mest Sativa
Salvie, sød, frugtagtig
Spicy Sandeltræ, jordet, rig, skarp

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke