MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
VÆLG PAKKE STØRRELSE

G13 Haze - Regular Cannabis FrØ

Opretholdelse af vores mystiske G13-legende ved at krydse G13 med en klassisk Skunk nr. 1, var perfekt kombi for at fremme den dyrebare G13 stamtavle. Ved derefter at krydse G13 X Skunk nr. 1 med vores foretrukne hawaiianske Sativa, har Barneys Farm taget G13-legenden til himmelen og skabt den berømte G13 HAZE . Denne plante producerer en high, der dækker det komplette spektrum af effekter, med en fuld kropsstener kombineret med en psykedelisk Sativa-høj. Kombinationen er kraftig, himmelsk og uforglemmelig. G13 HAZE bliver relativt højt og producerer en enestående generøs blomster struktur med sund harpiksproduktion.Er G13 Haze - Regular indica eller sativa?
G13 Haze - Regular-sorten fra Barneys Farm er 65% Sativa 35% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine G13 Haze - Regular frø på?
For at opbevare G13 Haze - Regular-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire G13 Haze - Regular frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire G13 Haze - Regular cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor G13 Haze - Regular-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når G13 Haze - Regular-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af G13 Haze - Regular cannabisfrø?
G13 Haze - Regular cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

G13 Haze - Regular Cannabis Frø SPECIFIKATION

Regulær
Normal
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk høj, ekstremt energisk, opløftet, euforisk
450-500
65 - 75
Oktober
3rd-4th week
100-110cm
Medium
35%
65%
Mest Sativa
Salvie, sød, frugtagtig
Spicy Sandeltræ, jordet, rig, skarp
SPECIFIKATION
Regulær
Normal
G13 x Hawaiian Sativa
Psykedelisk høj, ekstremt energisk, opløftet, euforisk
450-500
65 - 75
Oktober
3rd-4th week
100-110cm
Medium
35%
65%
Mest Sativa
Salvie, sød, frugtagtig
Spicy Sandeltræ, jordet, rig, skarp

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke