MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Gorilla Glue Auto
Gorilla Glue Auto 1Gorilla Glue Auto 2Gorilla Glue Auto 3Gorilla Glue Auto 4Gorilla Glue Auto 5
Gorilla Glue Auto 6Gorilla Glue Auto 7Gorilla Glue Auto 8Gorilla Glue Auto 9Gorilla Glue Auto 10

GORILLA GLUE AUTO STRAIN

MæRK KRAFTEN I JUNGLEN MED GORILLA GLUE AUTO

 
RATING
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Gorilla Glue Auto Cannabis FrØ

GORILLA GLUE AUTO af Barney's Farm, er en hurtig blomstrende hybrid, der limer dig ned, uanset hvor du måtte være. Dette er ikke en plante for begyndere, og dens hårde rammer skal behandles med respekt. Denne nye super hurtige version er 55% Indica, af vores herlige Gorilla Glue, krydset med den spændende næste generation BF Super Auto # 1, producerer enormet udbytte på op til 600 g / m2, med højde på op til 110 cm indendørs. Smukke dufte af kaffe, og fløde kan duftes under blomstringen. Kombineret med enorme THC-niveauer på 25%, og du man forstå den dybe kærlighed, folk føler for denne unikke plante. På kun 70-75 dage vil man kunne høste enorme duftende blomster, med meget lille nodeafstand, fra denne uhyggelige autoflower. Nyd nogle psykedeliske frodigheder fra denne Indica-dominerende tilføjelse til vores Autoflowering Cali-samling, GORILLA GLUE AUTO af Barney's Farm.Er Gorilla Glue Auto indica eller sativa?
Gorilla Glue Auto-sorten fra Barneys Farm er 45% Sativa 55% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Gorilla Glue Auto frø på?
For at opbevare Gorilla Glue Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Gorilla Glue Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Gorilla Glue Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Gorilla Glue Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Gorilla Glue Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Gorilla Glue Auto cannabisfrø?
Gorilla Glue Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Gorilla Glue Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tung Stenet
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Creamet
Kaffe & Spice
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Gorilla Glue #4 x BF Super Auto #1
Tung Stenet
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Creamet
Kaffe & Spice

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke