MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

VORES UTROLIGE CRITICAL KUSH NU KRYDSET MED MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VÆLG PAKKE STØRRELSE

KUSH MINTZ™ Cannabis FrØ

KUSH MINTZ™ af Barneys Farm.
Under vores selektive proces på Biscotti Mintz, introducerede vi en kritisk Kush-fæno, der udviste en usædvanlig 30% sativa-karakteristik. Dette kombineret med vores lækre Mintz frembragte noget meget spændende til bordet, en 70% indica dominerende plante, helt unik for vores katalog, med fantastiske egenskaber. KUSH MINTZ™ med sin kraftfulde Himalaya OG Kush linage, er ekstremt kraftig, kraftfuld indica, nu med et 30% sativa boost. Eksplosionen af ​​Critical linage-infusionen, giver er enormt udbytte, både indendørs, og udendørs, med udendørs højder på op til 2 meter. Super stærk og robust med utrolige produktions evner. Minz forstærker ikke overraskende, de berømte jordagtige fyrretræer og søde citrus Kush-aromaer yderligere, med antydninger af kaffe, og delikate hints af myntekager! KUSH MINTZ™ er ekstremt dækket af harpiks, klæbrig at røre ved ,med en tung belægning af trikomer, der dækker de velkendte lysegrønne farver, med lejlighedsvise mørkegrønne kontrasterende vifteblade, der stikker ud fra dens tætte blomstrende struktur.

Kush Mintz Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Critical Kush x Mintz
Afslappet, glad, opløftende
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
September
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Frisk fyrretræ, kaffe med et strejf af mynte
Jordagtig Fyr, Minty Coffee
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Critical Kush x Mintz
Afslappet, glad, opløftende
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
September
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Frisk fyrretræ, kaffe med et strejf af mynte
Jordagtig Fyr, Minty Coffee
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke