MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

VORES UTROLIGE CRITICAL KUSH NU KRYDSET MED MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Kush Mintz Cannabis FrØ

KUSH MINTZ af Barneys Farm.
Under vores selektive proces på Biscotti Mintz, introducerede vi en kritisk Kush-fæno, der udviste en usædvanlig 30% sativa-karakteristik. Dette kombineret med vores lækre Mintz frembragte noget meget spændende til bordet, en 70% indica dominerende plante, helt unik for vores katalog, med fantastiske egenskaber. KUSH MINTZ med sin kraftfulde Himalaya OG Kush linage, er ekstremt kraftig, kraftfuld indica, nu med et 30% sativa boost. Eksplosionen af ​​Critical linage-infusionen, giver er enormt udbytte, både indendørs, og udendørs, med udendørs højder på op til 2 meter. Super stærk og robust med utrolige produktions evner. Minz forstærker ikke overraskende, de berømte jordagtige fyrretræer og søde citrus Kush-aromaer yderligere, med antydninger af kaffe, og delikate hints af myntekager! KUSH MINTZ er ekstremt dækket af harpiks, klæbrig at røre ved ,med en tung belægning af trikomer, der dækker de velkendte lysegrønne farver, med lejlighedsvise mørkegrønne kontrasterende vifteblade, der stikker ud fra dens tætte blomstrende struktur.Er Kush Mintz indica eller sativa?
Kush Mintz-sorten fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Kush Mintz frø på?
For at opbevare Kush Mintz-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Kush Mintz frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Kush Mintz cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Kush Mintz-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Kush Mintz-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Kush Mintz cannabisfrø?
Kush Mintz cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Kush Mintz Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Critical Kush x Mintz
Afslappet, glad, opløftende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Frisk fyrretræ, kaffe med et strejf af mynte
Jordagtig Fyr, Minty Coffee
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Critical Kush x Mintz
Afslappet, glad, opløftende
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Frisk fyrretræ, kaffe med et strejf af mynte
Jordagtig Fyr, Minty Coffee
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke