MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

HVIS DU KAN LIDE SATIVAS, VIL DU ELSKE LAUGHING BUDDHA, TO KLASSIKERE KOMBINERET

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Laughing Buddha Cannabis FrØ

Vi skabte Laughing Buddha ved at krydse en ren landrace Thai Sativa med vores jamaicanske hybrid. Laughing Buddha en næsten ren Sativa-stamme. Stor belønning kommer fra den længere blomstrende periode. Man bliver belønnet med store, tætte og tunge skud fra en meter høj plante. Planten skal understøttes godt i de sidste tre uger af blomstringen. Laughing Buddha er en smukt duftende plante med koncentrerede aromaer af eksotiske frugter og søde smag. En energisk Sativa høj.Er Laughing Buddha indica eller sativa?
Laughing Buddha-sorten fra Barneys Farm er 80% Sativa 20% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Laughing Buddha frø på?
For at opbevare Laughing Buddha-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Laughing Buddha frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Laughing Buddha cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Laughing Buddha-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Laughing Buddha-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Laughing Buddha cannabisfrø?
Laughing Buddha cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Laughing Buddha Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Thai x Jamaican
Fokuseret, produktiv, fnise, energisk, kreativ, social, eufori
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
Oktober
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
Medium
20%
80%
Mest Sativa
Ristet peber, ananas, citron, urter
Frisk, sød, eksotiske frugter
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Thai x Jamaican
Fokuseret, produktiv, fnise, energisk, kreativ, social, eufori
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
Oktober
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
Medium
20%
80%
Mest Sativa
Ristet peber, ananas, citron, urter
Frisk, sød, eksotiske frugter

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke