MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Lemon Haze Auto

LEMON HAZE AUTO STRAIN

 
RATING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Lemon Haze Auto Cannabis FrØ

Har du været på jagt efter en virkelig enestående stamme, der vil efterlade dig følelsesmæssigt forynget og opfrisket? Søg ikke længere, vi har lige det, du leder efter - Lemon Haze Auto. Denne fantastiske cannabis stamme er resultatet af en lidenskabelig og fristende union mellem den enestående genetik af Lemon Haze og den kraftfulde BF Super Auto #1. Det er ikke underligt, at denne prisvindende stamme er meget eftertragtet af både rekreative og medicinske cannabisentusiaster.

 

Lemon Haze Auto er det perfekte valg for enhver, der søger en forfriskende energigivende oplevelse. Med dens opløftende og forfriskende egenskaber er denne sativa-dominerende hybrid sikker på at tilfredsstille selv de mest krævende ganer. Og det bedste? Denne lækre stamme er yderst effektiv med en blomstringsvarighed på 65-70 dage og udbytter på op til 500-550g/m2 indendørs og 180-250g pr. plante udendørs. Dens beskedne størrelse, der når 90-110cm indendørs og 90-120cm udendørs, gør den til et fremragende valg for gartnere med begrænset plads.

 

Men lad os tale om den virkelige stjerne i showet - Lemon Haze Auto's distinkte aroma og smagsprofil. Med sin friske citronduft, antydning af sødme og jordiske overtoner er denne stamme virkelig enestående. Og lad mig ikke engang komme i gang med smagen! Det er ikke underligt, at denne stamme er så populær blandt weedentusiaster, der søger en forfriskende og opløftende oplevelse.

 

Lemon Haze Auto praler af en THC-koncentration på 20-22%, hvilket giver en afbalanceret og langvarig rus, der er karakteriseret ved en energigivende og euforisk effekt, hvilket gør den ideel til daglig brug. Og med dens sativa genetiske sammensætning er den også et levedygtigt alternativ for personer, der søger behandling for angst og udmattelse.

 

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv med den forførende og fristende Lemon Haze Auto i dag og oplev en verden af fornøjelse og spænding som aldrig før!

Lemon Haze Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Opløftende, Motiveret
180-250 gr/plant
500-550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Citronagtig, Citrus, Frugtagtig
Tropisk, Sød, Citrus
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Opløftende, Motiveret
180-250 gr/plant
500-550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
90-110cm
90-120cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Citronagtig, Citrus, Frugtagtig
Tropisk, Sød, Citrus

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke