MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

PRISBELøNNET CITRONSMAG MED AMERIKANSKE KLASSIKERE

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Lemon Tree Cannabis FrØ

Barneys Farm LEMON TREE ™ er en prisvindende kombination af de amerikanske klassikere Lemon Skunk & Sour Diesel, der oser med lækker høje niveauer af Limonen og Myrcene. Denne letvoksende perfekt afbalanceret, 55% Indica-hybrid, leverer betydelige udbytte af saftige, kompakte frostige lysegrønne skud, med en tyk belægning af trichomer, der frigiver friske citron aromaer, og er en ægte fornøjelse at dyrke. Indendørs ved brug af lowstress teknikker, når denne plante sluthøjder på omkring 90-100 cm med et output på op til 650 g / m2, efter en relativt kort blomstringsperiode på kun 65-70 dage. Udendørs med længere tid til at udvikle sig kan LEMON TREE ™ nå op til 2 meter og give op til 1,5 kg pr. Planten efterbehandling fra midten til slutningen af ​​oktober. Når den er curet, kan du nyde de skarpe superskunky og sure citron aromaer på grund af dens høje niveauer af terpener, og de er forfriskende skarpe, madarin, citron- og diesel undertoner, der gør denne strain utrolig unik og holder dig opløftet og glad uanset hvad du laver hele dagen.

Lemon Tree Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Lemon Skunk x Sour Diesel
Euforiske afslappende glad
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Friske citroner, tropisk sur citrus.
Sour Citron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Lemon Skunk x Sour Diesel
Euforiske afslappende glad
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Friske citroner, tropisk sur citrus.
Sour Citron, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke