MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

DU VIL ELSKE DENNE KLASSISKE CUPVINDENDE HAZE MED EN TWIST AF PINEY CHEMDAWG

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
VÆLG PAKKE STØRRELSE

LIBERTY HAZE™ Cannabis FrØ

LIBERTY HAZE™ har både Indica og sativa egenskaber med en hurtig blomstringstid (8 til 9 uger). En medium høj plante med stor omkreds og store fedd kalykser, hun præsterer fremragende i både indendørs og udendørs miljøer. Lange tætte cola begynder virkelig at fede op, i de sidste tre uger med tæt budproduktion, med smuk kontrastfarver i rød og lilla calyx. LIBERTY HAZE™ buzz er øjeblikkelig og langvarig, og skaber en euforisk cerebral effekt. Har en klar og forfriskende lime smag og duft.

Liberty Haze Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
G13 x ChemDawg 91
Langvarig, Rolig, fnisende, euforia, kreativ
600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Fyrretræ, kalk, urter
Musky, Earthy, Skunky
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
G13 x ChemDawg 91
Langvarig, Rolig, fnisende, euforia, kreativ
600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Fyrretræ, kalk, urter
Musky, Earthy, Skunky

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke