MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
LSD
LSD 1LSD 2LSD 3LSD 4LSD 5
LSD 6LSD 7LSD 8LSD 9LSD 10

LSD STRAIN

BLAST IND I EN ANDEN DIMENSION MED DENNE PSYKEDELISKE KLASSIKER FRA BARNEYS FARM

Cup Winner
RATING
Original Skunk #1 x Afghan Indica
33% OFF
VÆLG PAKKE STØRRELSE

LSD Cannabis FrØ

Navngivet LSD af Barneys Farm crew på grund af sin kraftfulde trippy effekt. LSD er en hård form og sygdomsresistent plante, der reagerer godt under alle dyrkningsforhold. Meget let at dyrke og med lidt omhu og opmærksomhed LSD giver dyrkeren meget højt udbytte, prisvindende og kraftfulde resultater. Smagen minder om intens jordisk kastanje med en sød musky lugt. LSD producerer en euforisk og meget kraftig stenet effekt.Er LSD indica eller sativa?
LSD-sorten fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine LSD frø på?
For at opbevare LSD-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire LSD frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire LSD cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor LSD-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når LSD-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af LSD cannabisfrø?
LSD cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

LSD Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Social, kropshøj, euforisk, opløftet
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Jordet kastanje, jordet citron, citrus, sød & sur
Musky, jordet blomst, urtete, skunky, skarp
4
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Social, kropshøj, euforisk, opløftet
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Jordet kastanje, jordet citron, citrus, sød & sur
Musky, jordet blomst, urtete, skunky, skarp
4

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke