MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

KøR På MOTORVEJEN TIL PSYKEDELISK GLæDE MED DENNE GENSKABELSE AF EN KLASSISKE AUTOFLOWER

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
VÆLG PAKKE STØRRELSE

LSD Auto Cannabis FrØ

LSD AUTO: Vi er stolte over at kunne annoncere ankomsten af ​​vores LSD AUTO. En krydsning af vores legendariske LSD med vores monster autoflowering lineage. Ligesom hendes legendariske forgænger  LSD AUTO giver et godt "punch" og sender dig hurtigt til en anden dimension. LSD AUTO virker hurtigt som et lyn, før virkeligheden begynder at fordreje til et pulserende psykedelisk maleri. Dette er ikke en strain, der anbefales til begyndere. Men på trods af sin kraftfulde effekt er hun nem at dyrke, og enhver kan udnytte denne super hurtige rute til noget seriøst "mind bending" genetik.Lad hendes kraftige kraft skære igennem dit sind og sjæl - så hvorfor ikke ta' en tur ned LSD-avenue med LSD AUTO?Er LSD Auto indica eller sativa?
LSD Auto-sorten fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine LSD Auto frø på?
For at opbevare LSD Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire LSD Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire LSD Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor LSD Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når LSD Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af LSD Auto cannabisfrø?
LSD Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

LSD Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
LSD x Super Magnum Auto
Social, levende og psykedelisk kropshøj, euforisk, opløftet, beroligende, afslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Jordet kastanje, mango, citrus, sød & sur
Musky, jordet blomster, urtete, skunky, skarp
5
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
LSD x Super Magnum Auto
Social, levende og psykedelisk kropshøj, euforisk, opløftet, beroligende, afslappet
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Jordet kastanje, mango, citrus, sød & sur
Musky, jordet blomster, urtete, skunky, skarp
5

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke