MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

TAG EN MAGISK TæPPETUR På DENNE KRAFTFULDE OG STIMULERENDE SATIVA-TILFøJELSE TIL VORES CALI-KOLLEKTION.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Mimosa EVO Cannabis FrØ

MIMOSA EVO ™ feminiseret: Den længe ventede frigivelse fra laboratoriet på Barneys Farm er endelig sket, og vores twist på disse monster genetikker har fået deres godkendelses stempel.

Udviklet fra den berømte Emerald Triangle-cut, oprindeligt opdrættet af Symbiotic Genetics, nu superladet! en uvurderlig skabelse i Barneys Farms volt. Denne 60% indica dominerende favorit er fyldt med store frostede skud, rig på cannabinoider og terpener. Sativa elskere vil elske hendes zesty tropiske citron citrus smag, med antydninger af bær, og de energigivende euforiske effekter. MIMOSA EVO ™ er en ideel for dags tider, ægte mad til hjernen, forvent en gradvis opløftning af energi, motivation og den opløftende glidende effekt, der giver dig energi kombineret med en klarhed og glæde i løbet af dagen. THC-niveauer er muliget op til 30% af en storslået mester, men 24-26% er mere end nok, til at forkæle sig selv for de fleste. MIMOSA EVO ™ giver et superladede udbytte, 700 g / m2 let opnås indendørs, giv ekstra plads med optimale vækstbetingelser. MIMOSA EVO ™ er ideel til udendørs dyrkning og her for du muligvis brug for stiger! Stiger til over 2 meter 220 cm i slutningen blomstringsperiode, høst i begyndelsen af ​​oktober efter 65 dages + blomstring, med et potentielt udbytte på over 2000 g pr. Plante.

Mimosa EVO Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Mimosa x Orange Punch
Glad, opløftet, fokuseret, energiseret
2000g
700 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tropisk citron citrus med antydning af bær
Frugtpunch og citrus mandarin aroma
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Mimosa x Orange Punch
Glad, opløftet, fokuseret, energiseret
2000g
700 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tropisk citron citrus med antydning af bær
Frugtpunch og citrus mandarin aroma

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke