MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

TAG EN MAGISK TæPPETUR På DENNE KRAFTFULDE OG STIMULERENDE SATIVA-TILFøJELSE TIL VORES CALI-KOLLEKTION.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Mimosa EVO Cannabis FrØ

MIMOSA EVO feminiseret: Den længe ventede frigivelse fra laboratoriet på Barneys Farm er endelig sket, og vores twist på disse monster genetikker har fået deres godkendelses stempel.

Udviklet fra den berømte Emerald Triangle-cut, oprindeligt opdrættet af Symbiotic Genetics, nu superladet! en uvurderlig skabelse i Barneys Farms volt. Denne 60% indica dominerende favorit er fyldt med store frostede skud, rig på cannabinoider og terpener. Sativa elskere vil elske hendes zesty tropiske citron citrus smag, med antydninger af bær, og de energigivende euforiske effekter. MIMOSA EVO er en ideel for dags tider, ægte mad til hjernen, forvent en gradvis opløftning af energi, motivation og den opløftende glidende effekt, der giver dig energi kombineret med en klarhed og glæde i løbet af dagen. THC-niveauer er muliget op til 30% af en storslået mester, men 24-26% er mere end nok, til at forkæle sig selv for de fleste. MIMOSA EVO giver et superladede udbytte, 700 g / m2 let opnås indendørs, giv ekstra plads med optimale vækstbetingelser. MIMOSA EVO er ideel til udendørs dyrkning og her for du muligvis brug for stiger! Stiger til over 2 meter 220 cm i slutningen blomstringsperiode, høst i begyndelsen af ​​oktober efter 65 dages + blomstring, med et potentielt udbytte på over 2000 g pr. Plante.Er Mimosa EVO indica eller sativa?
Mimosa EVO-sorten fra Barneys Farm er 40% Sativa 60% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Mimosa EVO frø på?
For at opbevare Mimosa EVO-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Mimosa EVO frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Mimosa EVO cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Mimosa EVO-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Mimosa EVO-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Mimosa EVO cannabisfrø?
Mimosa EVO cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Mimosa EVO Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Mimosa x Orange Punch
Glad, opløftet, fokuseret, energiseret
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tropisk citron citrus med antydning af bær
Frugtpunch og citrus mandarin aroma
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Mimosa x Orange Punch
Glad, opløftet, fokuseret, energiseret
2000 gr/plant
700-800 gr/m²
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
Medium
60%
40%
Mest Indica
Tropisk citron citrus med antydning af bær
Frugtpunch og citrus mandarin aroma

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke