MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

HøST HVALSTORE UDBYTTE FRA DENNE KLASSIKER, EN æGTE MONSTERSTAMME I BåDE EFFEKT OG PRODUKTION.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
33% OFF
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Moby Dick Cannabis FrØ

Denne lille kendte perle har vist sig at være særlig populær blandt nye producenter og eksperter takket være dens forbløffende udbytte. Forbered dig på at møde King Dong af cannabis stammer - Moby Dick. En omhyggelig sammensmeltning af White Widow og Haze, nogle af de største afkastere, du kan finde, kunne kun betyde en ting. Betagende udbytte på over 700 g / m2, er let at opnå for alle. Upbeat langvarige effekter. Hvad mere kan du bede om i en cannabis stamme? Denne pige vil katapultere dig voldsomt ind i en separat virkelighed af kreativitet og produktion og frigøre en hurtig høj, der holder dig fuldstændig energisk hele dagen uden at udslette dig helt. THC ligger på omkring de 27%. Det er Moby Dick. Og det er derfor, hun er en så favorit blandt så mange i den voksende miljø. En blomstringsperiode på 70 dage føjer til denne verdens berømte strain. Udendørs blomstring afslutter sin cyklus inden den første uge i oktober. Dyrkerne elsker hendes søde vaniljdufte og garanterede, heroiske udbytte. Hun er en keeper.Er Moby Dick indica eller sativa?
Moby Dick-sorten fra Barneys Farm er 75% Sativa 25% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Moby Dick frø på?
For at opbevare Moby Dick-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Moby Dick frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Moby Dick cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Moby Dick-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Moby Dick-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Moby Dick cannabisfrø?
Moby Dick cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Moby Dick Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, energigivende euforisk høj
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
Høj
25%
75%
Mest Sativa
Citrus Haze, Spicy Pine og Vanilla
Sour Lemon Haze, Hints of Spicy Pine Incense og Vanilla
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, energigivende euforisk høj
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
Høj
25%
75%
Mest Sativa
Citrus Haze, Spicy Pine og Vanilla
Sour Lemon Haze, Hints of Spicy Pine Incense og Vanilla
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke