MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

HøST HVALSTORE UDBYTTE FRA DENNE KLASSIKER, EN æGTE MONSTERSTAMME I BåDE EFFEKT OG PRODUKTION.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
VÆLG PAKKE STØRRELSE

MOBY DICK™ Cannabis FrØ

Denne lille kendte perle har vist sig at være særlig populær blandt nye producenter og eksperter takket være dens forbløffende udbytte. Forbered dig på at møde King Dong af cannabis stammer - Moby Dick. En omhyggelig sammensmeltning af White Widow og Haze, nogle af de største afkastere, du kan finde, kunne kun betyde en ting. Betagende udbytte på over 700 g / m2, er let at opnå for alle. Upbeat langvarige effekter. Hvad mere kan du bede om i en cannabis stamme? Denne pige vil katapultere dig voldsomt ind i en separat virkelighed af kreativitet og produktion og frigøre en hurtig høj, der holder dig fuldstændig energisk hele dagen uden at udslette dig helt. THC ligger på omkring de 27%. Det er Moby Dick. Og det er derfor, hun er en så favorit blandt så mange i den voksende miljø. En blomstringsperiode på 70 dage føjer til denne verdens berømte strain. Udendørs blomstring afslutter sin cyklus inden den første uge i oktober. Dyrkerne elsker hendes søde vaniljdufte og garanterede, heroiske udbytte. Hun er en keeper.

Moby Dick Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, energigivende euforisk høj
1.5-2kg per plant
700 gr/m²
63 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Høj
25%
75%
Mest Sativa
Citrus Haze, Spicy Pine og Vanilla
Sour Lemon Haze, Hints of Spicy Pine Incense og Vanilla
VARMT & TEMPERAT
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, energigivende euforisk høj
1.5-2kg per plant
700 gr/m²
63 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Høj
25%
75%
Mest Sativa
Citrus Haze, Spicy Pine og Vanilla
Sour Lemon Haze, Hints of Spicy Pine Incense og Vanilla
VARMT & TEMPERAT

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke