MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK KRYDSEDE NU MED VORES BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Moby Dick Auto Cannabis FrØ

Moby Dick af Barneys Farm.
Blev skabt ved hjælp af White Widow, en af verdens mest populære stammer, gennem de sidste to årtier, og derefter krydset med vores Prisvindende G13 Haze. Med disse to legendariske stammer, som er kyndigt sammensmeltet, af Barneys Farm, har MOBY DICK udviklet sig endnu en gang, nu krydset med vores BF Super Auto #1. Med sine forældre, med noget af det største udbytte, man kan finde, kan kun betyde én ting... Betagende produktion, stærk, robust og perfekt afbalanceret genetik, som er stærkt skimmelbestandig. Sativa-dominerende kraftværk. Vores Moby Dick Auto-version, er nu mere kompakt, med en kortere autoflowering-vækstcyklus, men lidt er gået tabt, i dens produktionskapacitet, kraft og smag. Dens komplekse terpen profil med Terpinolene, β-Myrcene, β-caryophyllene og Limonene for blot at nævne nogle få, skaber nostalgiske aromaer af sur citron, haze og hints af krydret fyrre røgelse og vanilje.Er Moby Dick Auto indica eller sativa?
Moby Dick Auto-sorten fra Barneys Farm er 70% Sativa 30% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Moby Dick Auto frø på?
For at opbevare Moby Dick Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Moby Dick Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Moby Dick Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Moby Dick Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Moby Dick Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Moby Dick Auto cannabisfrø?
Moby Dick Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Moby Dick Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opløftende energisk, snakkesalig effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Jordagtig, sød citrus, fyrretræ
Syrlig citron, diskrete hints af krydret fyrre-røgelse og vanilje
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opløftende energisk, snakkesalig effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Jordagtig, sød citrus, fyrretræ
Syrlig citron, diskrete hints af krydret fyrre-røgelse og vanilje
3
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke