MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

SMAG DE SøDE OG CREMEDE ORANGE SKUD FRA DENNE ENESTåENDE FRUGTAGTIGE KLASSIKER

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Orange Sherbert Cannabis FrØ

ORANGE SHERBERT , en kraftig og styrkende Indica-dominerende hybrid med berusende og mundvandende effekter. Dette er en helt amerikansk stamme, der samler orange creme, Purple urkel og Cherry Pie i en fantastisk slik / appelsinsmagende plante. Laver de mest fantastiske tætte orange og lilla blomster, man kan forestille sig med en smag, der er en utrolig fremragende dyb appelsin. Meget Indica afslappende effekt efterlader i enskrop og sind bliver et køligt og fredeligt sted. Denne plante er en af de nemmeste at dyrke. Planter vokser op til ca 1,3 meter og producerer enorme cola af lækker skud. Sidegrener har brug for støtte i de sidste uger af blomstring.
20% Sativa 80% IndicaHvad er den bedste temperatur for spiring af Orange Sherbert cannabisfrø?
Orange Sherbert cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Orange Sherbert Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Afslapende, Chil
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
Oktober
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Syrlig Slik, Appelsin
Bittersød, Appelsin
4
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Afslapende, Chil
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
Oktober
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Syrlig Slik, Appelsin
Bittersød, Appelsin
4

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke