MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Peppermint Kush
Peppermint Kush 1Peppermint Kush 2Peppermint Kush 3Peppermint Kush 4Peppermint Kush 5
Peppermint Kush 6Peppermint Kush 7Peppermint Kush 8Peppermint Kush 9

PEPPERMINT KUSH

SYNK NED I EN PULJE AF FRED OG RO MED DETTE HIMMELSKE HIMALAYA-KRYDS

 
RATING
Stella Blue x Nepali Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

PEPPERMINT KUSH™ Cannabis FrØ

Dette er et kryds af vores berømte Stella Blue med vores Nepal Kush. Resultaterne giver en virkelig smuk oplevelse ved at krydse aromaen og styrken i hver stamme. Stellas pebret smag, sammen med eftersmagen fra Nepal, vil sprænge dit sind og dette kan hurtigt blive en af dine yndlingsstammer. Planten vokser til en mellem styørrelse højde og skaber store tætte buds i et væld af farver. Grenerne udfyldes virkelig, og producerer store udbytte, med forførende aromatisk cannabis. Sidegrenene skal understøttes, de sidste to uger i blomstring.

Peppermint Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Stella Blue x Nepali Kush
Kraftfuld, dybt afslappende
550 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
Peberfrugter, krydderi, aromatisk mynte
Fresh Mint, Pine
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Stella Blue x Nepali Kush
Kraftfuld, dybt afslappende
550 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
80/90cm
90cm
90%
10%
Peberfrugter, krydderi, aromatisk mynte
Fresh Mint, Pine

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke