MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

SøRG FOR AT GøRE DENNE SINDVIDENDE VIDUNDERPLANTE TIL EN DEL AF DIN DAG

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Peyote Critical Cannabis FrØ

Er du klar til noget specielt fra Barneys laboratorium? Gør dig klar til PEYOTE CRITICAL . Det er en eksklusiv limit udgave ren indica-hybrid, med fantastisk udbyttepotentiale og fantastiske skadedyrs resistent. PEYOTE CRITICAL “begrænset udgave” er blevet til ved at krydse Peyote Purple og CRITICAL KUSH . Resultatet er en Indica-hybrid, der kombinerer al den rå kraft i CRITICAL KUSH med den berygtede søde smag og farverige glans af Peyote Purple. Disse to planter er et perfekt match, deres markante ligheder gør dette til en virkelig harmonisk blanding. Begge moderplanter er kort blomstrende, giver enestående udbytte og er meget robust. Bygget til at modstå "alt", og har et naturligt kraftfelt mod skadedyr og sygdomme. Vores laboratorium var på udkig efter en hårdfør plante med en unik smag og det blev til PEYOTE CRITICAL passer perfekt. Én for sanserne, lækre søde jordiske smag og aromaer fra "ældet" træ og sød kaffe. Denne plante anbefales til alle niveauer af avler - dem, der er nye inde for dyrkning, men også erfarne avlere, der leder efter noget andet. Kraftfuld, sød smag og stor afkast,Er Peyote Critical indica eller sativa?
Peyote Critical-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Peyote Critical frø på?
For at opbevare Peyote Critical-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Peyote Critical frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Peyote Critical cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Peyote Critical-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Peyote Critical-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Peyote Critical cannabisfrø?
Peyote Critical cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Peyote Critical Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, kropsafslappende, dyb, fokuseret, opløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
September
3rd-4th week
Høj
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Høj
10
25
80%
20%
0%
Mest Indica
Vanilla, Mango, Blueberry, Earthy
Ældet træ, sød kaffe
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, kropsafslappende, dyb, fokuseret, opløftende
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
September
3rd-4th week
Høj
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Høj
10
25
80%
20%
0%
Mest Indica
Vanilla, Mango, Blueberry, Earthy
Ældet træ, sød kaffe
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke