MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Pineapple Chunk
Pineapple Chunk 1Pineapple Chunk 2Pineapple Chunk 3Pineapple Chunk 4Pineapple Chunk 5
Pineapple Chunk 6Pineapple Chunk 7Pineapple Chunk 8Pineapple Chunk 9Pineapple Chunk 10

PINEAPPLE CHUNK STRAIN

DENNE FRUGTAGTIGE FAVORIT VIL SLå DINE SOKKER AF OG GIVE DIG ET SMIL På ANSIGTET

Cup Winner
RATING
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
33% OFF
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Pineapple Chunk Cannabis FrØ

PINEAPPLE CHUNK blev skabt ved at krydse "Barney's Farm" Sweet Pineapple med vores Cheese / skunk nr. 1 - Avlet til denne nye variant essensen og smagen af disse lækre stammer til denne nye sort. Resultatet er en ekstremt kraftig og stabil plante. Skimmel- og sygdomsresistent. Essensen og smagen af PINEAPPLE CHUNK er umiddelbart indlysende. Dens aroma af jordagtig Cheese X Skunk er befæstet af den fantastiske essens af meget sød ananas. Smagen er lækker og unik. Jordagtige smag understøttes af den stærke appetitvækkende ananas-eftersmag. En kæmpe giver med en massiv THC-output og høj CBD, der giver en kraftig sofa-låseffekt.Er Pineapple Chunk indica eller sativa?
Pineapple Chunk-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Pineapple Chunk frø på?
For at opbevare Pineapple Chunk-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Pineapple Chunk frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Pineapple Chunk cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Pineapple Chunk-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Pineapple Chunk-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Pineapple Chunk cannabisfrø?
Pineapple Chunk cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Pineapple Chunk Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Cerebral energi, mild eufori, forstærkende sensation, kreativ
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sød ananas, osteagtig, fyrretræ
Jordnær, osteagtig, ananas
3
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Pineapple x Skunk #1 x Cheese
Cerebral energi, mild eufori, forstærkende sensation, kreativ
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Sød ananas, osteagtig, fyrretræ
Jordnær, osteagtig, ananas
3

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke