MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

VIDUNDERLIGT SMAGFULD LEGENDARISK 60% SATIVA LEANING HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Pineapple Express Cannabis FrØ

PINEAPPLE EXPRESS er en vidunderlig smagfuld virkelig legendarisk 60% sativa-skæende hybrid, drevet af en myrcen dominerende terpenprofil med en genetisk arv, der taler for sig selv. Stammen er naturligt meget modstandsdygtig over for skimmelsvampe og sygdomme og kræver ingen særlige færdigheder for at vokse. Dette er den perfekte pakke, der oser af energigivende effekter, terapeutiske fordele og de mest fantastiske aromaer og smag. PINEAPPLE EXPRESS er en krydsning mellem en hawaiisk sativa af landrace, der er udviklet gennem generationer udvalgt af bønderne i regionen, og Trainwreck, en banebrydende fusion af genetik, der er født fra de selektive krydsninger af afghanske, mexicanske sativa og thailandske landracer.

 

Dette er en medium til høj plante, der når højder indendørs på 110-140 cm, godt udendørs! Under de rette forhold kan vokse over 2 meter. Blomstringstid indendørs 55-65 dage / udendørs cirka tidligt til midten af ​​oktober. PINEAPPLE EXPRESS vokser ind i en tæt, men let strakt struktur, kontrasterende lysegrønt løv, efterfulgt af super tykke popcornformede knopper, der skinner med en lime og gul farve dækket af meget harpiksholdige tunge klæbrige trikomer med flammende lyserøde og ravhår harpiksagtige knopper der kan overstige 25% THC, og er mest potent, når den "superbeskæres, som udstråler unikke dufte af sød ananas og cedertræ, undertoner af krydderier og cedertræ PINEAPPLE EXPRESS har de virkninger, der er typiske for en sativa-stamme med et hurtigtvirkende cerebral rush, lang -varige energetiske effekter, der materialiserer sig til et brag af energi, indledende energiboost, efterfulgt af en beroligende, men alligevel stimulerende Glad fokuseret og årvågen helkropshøjde efterfulgt af følelsen af ​​afslapning og snakkende lykke.

 

Smagen og aromaerne er udpræget tropiske med friskskåret ananas med tropisk frugt og mango med undertoner af cedertræ og krydderier. Dens røgede aromaer er udpræget funky og skunky unikke med en kraftfuld citrusduft og uimodståelig frugtagtig citrusblanding.Er Pineapple Express indica eller sativa?
Pineapple Express-sorten fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Pineapple Express frø på?
For at opbevare Pineapple Express-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Pineapple Express frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Pineapple Express cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Pineapple Express-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Pineapple Express-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Pineapple Express cannabisfrø?
Pineapple Express cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Pineapple Express Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hurtigtvirkende cerebral rush, afslapning, lykke
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Lyse citrusnoter fyldt med ananas og jordagtig fyrretræ
Friskskåret ananas med undertoner af tropisk frugt
2
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Hurtigtvirkende cerebral rush, afslapning, lykke
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Lyse citrusnoter fyldt med ananas og jordagtig fyrretræ
Friskskåret ananas med undertoner af tropisk frugt
2
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke