MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

SMID NOGET HAZE I DINE DAGE MED DENNE OPTIMISTISKE ANANAS EKSTRAVAGANZA

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Pineapple Haze - Regular Cannabis FrØ

PINEAPPLE HAZE er en sammenkomsten af den legendariske jordiske afghan x Skunk nr. 1 og den krydret Old School Haze. Dette producerede en sativa dominerende hybrid med en ekstravagant høst, lækre ananas-smag, samt en himmelsk cerebral høj. Det gennemsnitlige udbytte er 600 gr / m2 indendørs, men en længere veg tid før blomstringen og det stiger op til 700gr / m2. PINEAPPLE HAZE trives udendørs i de fleste klimaer, og udbytter på ca 1,5 kilo pr. Plante er ikke usædvanlige. Planten er modstandsdygtig mod skimmel og mug, den er hårdfør og tilfredsstillende for selv en nybegynder. EC-niveauer på maksimalt 1,70 EC i blomstringsperioden vil hjælpe planten til dets ultimative bedste.Er Pineapple Haze - Regular indica eller sativa?
Pineapple Haze - Regular-sorten fra Barneys Farm er 65% Sativa 35% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Pineapple Haze - Regular frø på?
For at opbevare Pineapple Haze - Regular-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Pineapple Haze - Regular frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Pineapple Haze - Regular cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Pineapple Haze - Regular-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Pineapple Haze - Regular-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Pineapple Haze - Regular cannabisfrø?
Pineapple Haze - Regular cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Pineapple Haze - Regular Cannabis Frø SPECIFIKATION

Regulær
Normal
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiske gnister, kreativ tænkning, optimistisk, intens eufori
600-700
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
Høj
35%
65%
Mest Sativa
Sukker, sød, ananas, citrus
Jordnær, blomster, fyrretræ, ananas
SPECIFIKATION
Regulær
Normal
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiske gnister, kreativ tænkning, optimistisk, intens eufori
600-700
65 - 70
Oktober
3rd-4th week
120-140cm
Høj
35%
65%
Mest Sativa
Sukker, sød, ananas, citrus
Jordnær, blomster, fyrretræ, ananas

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke