MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH STRAIN

Gå IKKE GLIP AF DENNE UNIKKE BEHANDLING AF FRISTENDE TERPENER FYLDT MED VANILJE OG-DUFTE

 
RATING
OG KUSH HYBRID
33% OFF
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Pink Kush Cannabis FrØ

PINK KUSH : Denne fantastiske og meget ansete slægtning til OG Kush trodser visuelt virkeligheden med sine betagende lyserøde og lilla nuancer. Hendes blomster er tæt og skinnende i lyset med glistende trichomer på mindre end 70 dage. Fremstiller tætte skud, lav luftfugtighed foretrækkes. Mange synes, at denne vaniljeduftende juvel er den perfekte modgift til alvorlige søvnproblemer, da den er ekstremt effektiv til både smerter og søvnløshed. OG i hende betyder, at du kan forvente tunge effekter ud over en meget elsket let følelse, der giver garanteret sensuel tilfredshed. Pink Kush er rig på terpener og pirrer næseborene og rydder sanserne. Blomstring indendørs er normalt færdig på 9 uger, udendørs foretrækkes et tørt klima. Høje udbytter kan forventes 600-700 gr / m2, selvom højden er en beskeden 1,2 m.Er Pink Kush indica eller sativa?
Pink Kush-sorten fra Barneys Farm er 20% Sativa 80% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Pink Kush frø på?
For at opbevare Pink Kush-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Pink Kush frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Pink Kush cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Pink Kush-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Pink Kush-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Pink Kush cannabisfrø?
Pink Kush cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Pink Kush Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
OG KUSH HYBRID
Søvnig, sensuel
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
September
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Vaniilje
Vaniilje
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
OG KUSH HYBRID
Søvnig, sensuel
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 65
September
3rd-4th week
100-120cm
90-110cm
120-180cm
Medium
80%
20%
Mest Indica
Vaniilje
Vaniilje

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke