MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Purple Punch x Lemon Drizzle

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis FrØ

Se, den ærefrygtindgydende og forførende Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø! Med sin genetisk transcenderende sammensætning af Lemon Drizzle X Purple Punch er denne sort et botanisk mesterværk, der vil efterlade selv de mest sofistikerede kendere i en tilstand af euforisk lyksalighed. Forkæl dig selv med denne Indica-dominerende sorts sensoriske symfoni, med en THC-koncentration på 24-26%, der vil give en dybt afslappende og rolig oplevelse og transportere dig til ekstasens øverste lag.

 

Blomstringsperioden på 60-65 dage indendørs vil virke som et nanosekund i tid, hvilket gør det muligt for dig hurtigt og effektivt at dyrke din egen portion af denne lækre sort. Forbered dig på at blive forbløffet over den rene størrelse af den rigelige høst på op til 650g/m2, når den dyrkes indendørs, og op til en forbløffende 1,5 kg, når den dyrkes udendørs, alt imens den når de tårnhøje højder på 1,5m – 1,8m.

 

Denne cannabisfrø er indbegrebet af pragt, der tilbyder en uovertruffen mængde løv, der er lige så robust som det er smukt. Men den sande tiltrækning ved Purple Punch x Lemon Drizzle-sorten ligger i dens lækre smagsprofil. Forvent en eksplosion af sødme sammenflettet med en skarp tang, der yderligere forstærkes af jordiske undertoner, hvilket skaber en perfekt smagssynergi, der vil fange dine sanser. Tilfredsstil dine inderste ønsker ved at høste din egen Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø i begyndelsen af oktober og fordyb dig i en verden af ren botanisk lyksalighed.
45% Sativa 55% IndicaHvad er den bedste temperatur for spiring af Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø?
Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, Glad, Afslappende, Motiveret, Opløftende
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Blåbær, Bolcher, Søde Druer, Sur Citrus, Cremet Vanilje
Blåbærtærte, Sød, Sur, Citrus, Jordagtig, Druer
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, Glad, Afslappende, Motiveret, Opløftende
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
Medium
55%
45%
Mest Indica
Blåbær, Bolcher, Søde Druer, Sur Citrus, Cremet Vanilje
Blåbærtærte, Sød, Sur, Citrus, Jordagtig, Druer

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke