MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

DRæB DIT SINDS DRAGER MED DENNE LANGVARIGE BRASILIANSKE SKøNHED FRA BARNEYS

 
RATING
Brazilian x Afghani
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Red Dragon Cannabis FrØ

Red Dragon blev skabt ved at krydse en pakistansk kush med en ægte opdræt brasiliansk sativa. Disse knopper har en tydelig og umiddelbar eksotisk sativa høj, men efterfølges minutter senere af en vidunderlig meget kraftig afslappende virkning, som varer og varer. Færdige knopper har en smag og lugt af sød guavafrugt. Red Dragon vokser medium kort, (80-90cm) og producerer tunge colas af unikke rød / grønne knopper. Blomstringen er kort (kun 8 uger), hvilket giver store udbytter af højtvurderet produkt. Red Dragon afsluttes udendørs i slutningen af ​​september.Er Red Dragon indica eller sativa?
Red Dragon-sorten fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Red Dragon frø på?
For at opbevare Red Dragon-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Red Dragon frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Red Dragon cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Red Dragon-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Red Dragon-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Red Dragon cannabisfrø?
Red Dragon cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Red Dragon Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Brazilian x Afghani
Fysisk afslapning, euforisk, glad, sulten
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Sød guava, bær, krydderi
Spicy, Woody, Sweet
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Brazilian x Afghani
Fysisk afslapning, euforisk, glad, sulten
600 gr/m²
55 - 60
September
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Sød guava, bær, krydderi
Spicy, Woody, Sweet

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke