MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

FøL DE UNIKKE FRISKE FRUGTAGTIGE TERPENER, DER SMIDER DIG IND I EN FABELAGTIGT FRIHED I SINDET.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Runtz Auto Cannabis FrØ

Runtz Auto af Barneys Farm: Efter Runtz's løbs succes var der absolut ingen anden mulighed end at oprette en autoflowering-version af vores tidligere arbejde. Denne strain formår at levere den samme fremragende pakke med planter, men i en mindre tidsramme - kun 70 dage fra frø! Endelige væksthøjder på omkring 120 cm kan forventes. Udbytte pakker stadig et slag - med erfaring og de korrekte lysforhold er det muligt at skubbe hende så langt som 600 g / m2. Ligesom orignalen kan hun glemme dine bekymringer og stridigheder i et overdådigt hav af frugtagtige smag med dræber skud, der er udtværet i et berusende lag af forskellige cannabinoider. Vi har endda formået at bevare nogle af de uhyrlige smage, som originalen havde i denne version, så du kan have den samme mængde sjov og nydelse i et meget mindre vækst ramme! Denne afbalancerede, men saftige hybrid vil levere dig til et andet niveau af afslapning, ødelægge mentale spændinger og sikre, at du kan fortsætte gennem din dag, beskyttet mod enhver bekymring eller negativitet ved en glorie af positivitet.Er Runtz Auto indica eller sativa?
Runtz Auto-sorten fra Barneys Farm er 30% Sativa 70% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Runtz Auto frø på?
For at opbevare Runtz Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Runtz Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Runtz Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Runtz Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Runtz Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Runtz Auto cannabisfrø?
Runtz Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Runtz Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Runtz x BF Super Auto #1
Beroligende, afslapning, euforisk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Søde tropiske frugtagtige smagsstoffer
Sweet, Fruits, Candy
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Runtz x BF Super Auto #1
Beroligende, afslapning, euforisk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
Medium
70%
30%
Mest Indica
Søde tropiske frugtagtige smagsstoffer
Sweet, Fruits, Candy

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke