MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

HOP IND I EN FRUGTAGTIG NY VERDEN AF KæRLIGHED MED RUNTZ MUFFIN

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Runtz Muffin Cannabis FrØ

Barneys Farm Runtz Muffin er resultatet af den flittige sammensmeltning af Zkittlez x Gelato, denne dejlige Cookies-efterkommer vil glæde dig med hendes bemærkelsesværdige smag og potente,  men afbalancerede natur. Laboratoriet smeltede derefter vores delikate Orange punch for ikke kun at øge indica procenten men også tilføje betydelige produktions fordele. At opleve denne delikatesse er som at blive pakket ind i et sødt ildelugtende tæppe af parfumeret lavendelbliss med et svagt twist af klementin. Tæt, ulmende røg leverer et frugtigt hit af glæde og eufori, der strækker sig hele dagen. Glem dine bekymringer og stridigheder væk i et overdådigt hav af frugtagtige smag, skudne drypper bogstaveligt talt i en berusende sirup, der skubber nålen op til en vidunderlig 29% THC. Oplev dejlige aromaer, der er revet direkte fra din barndoms søde butik - ofte kan antydninger af orange marcipan findes under den sene blomst. Et væld af velsmagende terpener gør denne jordbær glæde til en vidunderlig gro oplevelse for ethvert niveau af gartner skills. Hint af lilla og dybgrønne nuancer kan findes på de færdige skud, en ægte glæde at se, skinnende som kronjuvelerne. Højder på op til 2 meter kan forventes udendørs, mens denne delikatesse indendørs slutter på omkring 110-120 cm efter en 4 ugers vetativ periode. Denne afbalancerede og saftige hybrid vil hurtigt levere dig til et andet niveau af afslapning, ødelægge enhver mental spænding og sikrer, at du kan fortsætte gennem din dag, beskyttet mod enhver bekymring ved en glitrende ring af svimlende positivitet. Runtz Muffin giver dig mulighed for at udforske og føle på helt nye måder, berolige dine tanker i fredelige og filosofiske drømme, der underkaster dit sind i tilstanden af ​​en smuk bjergstrøm og bobler let i det skinnende sollys.

Runtz Muffin Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opløftet, euforisk, afslappende, glad, dybt beroligende
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
Høj
70%
30%
Mest Indica
Cremet frugt slik, ananas, citrus
Tropiske sukker-slik, krydret ananas, orange slik
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opløftet, euforisk, afslappende, glad, dybt beroligende
1kg per plant
550-600 gr/m²
56 - 63
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
150 -200cm
Høj
70%
30%
Mest Indica
Cremet frugt slik, ananas, citrus
Tropiske sukker-slik, krydret ananas, orange slik

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke