MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

HARPIKS-GENNEMBLøDTE KNOPPER OG UTROLIG FRUGTAGTIG PROFIL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VÆLG PAKKE STØRRELSE

RUNTZ X LAYER CAKE™ Cannabis FrØ

Ved at introducere RUNTZ X LAYER CAKE™ fra Barney's Farm, vil dette være årets 2022-stamme! den er virkelig i en klasse for sig, en af ​​de mest spændende kreationer i mange år og et must at prøve denne sommer. Oplev den allerbedste kollektive blanding af kæbefaldende vestkystgenetik sensationelt smeltet sammen for at skabe en utrolig kraftfuld stamme, THC-procenter uden for skalaen, fantastisk produktion indendørs og udendørs med ubegrænset potentiale, der tilpasser sig enhver dyrkningsstil. Mød forældrene! Runtz har allerede taget verden med storm med sin lækre kombination af unikke smage og aromaer, der krydser disse to afprøvede og klassegenetik Zkittlez og Gelato. Introduktionen af ​​lagkage tager bare denne stamme til et andet niveau. Bryllupskage blev krydset med GMO "Garlic cookies", som er en ægte monsterrygrad til produktion og THC booster, så kom en sensationel krydsning af vores prisvindende Cookies Kush og Skunk #1 ind i blandingen. Det siger sig selv, at al genetikken i denne superhybrid fortjener en plads i vores katalog, men på Barneys Farm er vores mål at bringe dig exceptionelle unikke stammer. RUNTZ X LAYER CAKE™ er en perfekt afbalanceret 50% indica/sativa-hybrid, meget robust og tilgivende, der producerer flere store overdimensionerede indica-stil tætte skovgrønne knopper med dybe ravfarvede undertoner, lyse orange hår og en frostbelægning af gyldne ravkrystaltrichomer. Hertil kommer en hurtig blomstringsperiode på kun 65 til 70 dage, indendørs høst på op til 650 g/m2 med højder op til 120 cm afhængigt af væksttid, med THC %-niveauer testet op til utrolige 27 % Udendørs under ideelle forhold RUNTZ X LAGSKAGE ™ når højder på 2 meter og producerer op til 2,5 kg pr. plante.

Runtz X Layer Cake Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, stærk kropshøj, opløftende, afslappende.
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
Oktober
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
Høj
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Jordet, Krydret
Tropiske frugter, urte, sød krydret
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, stærk kropshøj, opløftende, afslappende.
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
Oktober
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
Høj
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Jordet, Krydret
Tropiske frugter, urte, sød krydret
4
Cool, Hot & Temperate

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke