MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

VæRDSæT DEN KOMPLEKSE CANNABINOIDPROFIL I DENNE DEJLIGE OG FRUGTAGTIGE INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Shiskaberry Cannabis FrØ

At få vores SHISKABERRY -stamme til dette stadium har været et komplekst arbejde som har været i gang i årevis, og vi er meget glade for at endelig introducere denne unikke og vidunderlige strain i vores katalog. SHISKABERRY er en unik oplevelse. Hendes skarpe jordiske, krydrede noter efterlader en mindeværdig, lækker eftersmag. Hendes smukke berry duft vil nedsænke dig i en dybere dimension af glæde og indsigt, SHISKABERRY er en fantastisk Indica, der vil sætte dig, hvor du skal være og holde dig der. Hun kan løsne tungen, og gøre dig glad, før den giver dig en fuld kropsafslappende massage. Hvem mer kunne man bede om? Forvent at blomstring indendørs tager ca 8-9 uger med stort udbytte. Udendørs SHISKABERRY kan vokse op til 1.2 meter, kan levere op til 2kg af superkvalitets blomster. Et tørt klima er at foretrække.Er Shiskaberry indica eller sativa?
Shiskaberry-sorten fra Barneys Farm er 100% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Shiskaberry frø på?
For at opbevare Shiskaberry-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Shiskaberry frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Shiskaberry cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Shiskaberry-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Shiskaberry-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Shiskaberry cannabisfrø?
Shiskaberry cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Shiskaberry Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Blueberry x Afghan
Glad, afslappende, kreativitet
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
Medium
100%
100% Indica
Jordet, krydret
Skarp, Bær
Varmt
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Blueberry x Afghan
Glad, afslappende, kreativitet
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
September
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
Medium
100%
100% Indica
Jordet, krydret
Skarp, Bær
Varmt

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke