MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

TROSSET VIRKELIGHEDEN MED DETTE MIRAKEL AF EN PLANTE, DER PLUDSELIG SPRINGER UD I EKSISTENSEN

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE
  • Beklager, dsse frø kan ikke købes i øjeblikket.
  • Vil du have os til at e-maile dig, når disse frø er tilbage på lager?

Sin Tra Bajo Auto Cannabis FrØ

SIN TRA BAJO AUTO er fremtiden for ubesværet dyrkning. Den er skabt ved at avle vores rene indiske afghanske Mazari med vores avancerede Lowryder # 1. Det er en kort og holdbar Indica-dominerende plante, der kun vokser til 55-65 cm. Denne stamme forvandles fra vegetation til blomstring på 4 uger og tager derefter yderligere 4 uger at afslutte. Det endelige produkt er en serie tunge skud med en smukt forførende aroma af toffee.Er Sin Tra Bajo Auto indica eller sativa?
Sin Tra Bajo Auto-sorten fra Barneys Farm er 10% Sativa 90% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Sin Tra Bajo Auto frø på?
For at opbevare Sin Tra Bajo Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Sin Tra Bajo Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Sin Tra Bajo Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Sin Tra Bajo Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Sin Tra Bajo Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Sin Tra Bajo Auto cannabisfrø?
Sin Tra Bajo Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Sin Tra Bajo Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Mazari x Lowryder #1
Glad, sulten, afslappet, beroligende, doven
550 gr/m²
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, frisk, frugtagtig
Toffee, Jordet, Urt
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Mazari x Lowryder #1
Glad, sulten, afslappet, beroligende, doven
550 gr/m²
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Citrus, frisk, frugtagtig
Toffee, Jordet, Urt

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke