MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

OPLEV SPæNDENDE NYE DIMENSIONER AF RUMMET MED DENNE MEGET ELSKEDE KLASSIKER I AUTOFLOWERING-FORMAT.

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

SKYWALKER OG AUTO™ Cannabis FrØ

Skywalker OG super auto er ankommet, spræng dig igennem dagen med denne fremragende autoflowering cannabis stamme. Din lyssabel vil banke og blinke, når du oplever Skywalker og frigør styrken for første gang. En favorit i laboratoriet, avlet i vore lab og blev testet i sig selveste TONI13, og på grund af de fremragende resultater blev det besluttet at frigive den i autoflowering-format til hele verden. Denne aromatiske autoflower sprænger bogstaveligt talt ud i et fyrretræs juletræ på blot 70-75 dage fra frø og producerer en overflod af strålende kushy blomster, som drypende med skinnende THC-krystaller. Forvent en endelig højde på op til 1.2 meter. Oplev spændingen ved denne amerikansk genetik 'Skywalker OG', som levere denne forbløffende autoflower-pakke på 23% THC fra teamet på Barneys Farm. Vær dog opmærksom på sensorisk overbelastning, da Skywalker OG kan være en ganske spændende oplevelse, hvis du ikke er klar til den fulde skala af ro i sindet, den kan indlede. Forvent fuld kropsafslapning og mental klarhed, ofte med gennembrudte indsigter og erkendelser. Gå ikke glip af denne udsøgte lille skønhed af en autoflower.

Skywalker OG Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Afslappende, Heavy Stoned, Mind Expanding
650g/m2
450-500 gr/m²
70
80-90cm
90-120cm
Kort
75%
25%
Mest Indica
Sød, jordnær, fyr,
Tropiske frugter, citrus og diesel
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Afslappende, Heavy Stoned, Mind Expanding
650g/m2
450-500 gr/m²
70
80-90cm
90-120cm
Kort
75%
25%
Mest Indica
Sød, jordnær, fyr,
Tropiske frugter, citrus og diesel

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke