MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Sour Diesel Cannabis FrØ

Er du klar til at opleve den elektrificerende kraft i vores Sour Diesel strain? Denne Sativa-dominerende weed strain er en unik hybrid, resultatet af en forførende blanding af Chemdawg og Super Skunk. Sour Diesel er en strain, der kræver opmærksomhed og respekt fra selv de mest krævende cannabis-kendere. Med dens enestående egenskaber og legendariske status er det ikke underligt, at den er meget eftertragtet.

 

Sour Diesel er en Sativa-dominerende strain, kendt for sine energiske og opløftende effekter, der vil efterlade dig følelse invigorated og inspireret. Uanset om du har brug for at øge din kreativitet, opmærksomhed eller produktivitet, er denne strain det perfekte valg. Med THC-koncentrationer fra 20 til 24% er Sour Diesels legendariske kraftfulde cerebrale oplevelse både euforisk og beroligende. Og i modsætning til andre strains vil den ikke efterlade dig følelse søvnig eller fastgjort til din sofa.

 

Sour Diesel strain er en robust weed plante, der kan dyrkes både indendørs og udendørs. Med blomstringstider fra 70-75 dage indendørs til midt/sen oktober udendørs er det en alsidig plante, der kan tilpasse sig næsten ethvert miljø. Og hvis du giver den plads til at vokse udendørs, kan Sour Diesel weed planter nå højder af 1,5m - 2m med betydelige udbytter på op til 2kg, hvilket gør den til et sandt mesterværk.

 

Men hvad med dens duft og smag? Nå, Sour Diesel udsender en stærk, gennemtrængende parfume, der er både sur og jordagtig, med et spor af diesel i smagen og aromaen. Dens smag er lige så rig, hvilket giver dig en lækker blanding af sød, krydret og citronagtige smag, der vil efterlade et varigt indtryk. Er du klar til at tage din dag til det næste niveau? Uanset om du vil pifte din aften op eller få dine kreative safter til at flyde om morgenen, er Sour Diesel strain garanteret at gøre tricket.

 Er Sour Diesel indica eller sativa?
Sour Diesel-sorten fra Barneys Farm er 70% Sativa 30% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Sour Diesel frø på?
For at opbevare Sour Diesel-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Sour Diesel frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Sour Diesel cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Sour Diesel-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Sour Diesel-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Sour Diesel cannabisfrø?
Sour Diesel cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Sour Diesel Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetisk, Opløftende, Euforisk og Beroligende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
Oktober
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Sød, Krydret, Citronagtig
Sur, Jordagtig, spor af Diesel
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetisk, Opløftende, Euforisk og Beroligende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
Oktober
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
Medium
30%
70%
Mest Sativa
Sød, Krydret, Citronagtig
Sur, Jordagtig, spor af Diesel

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke