MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Sour Diesel Auto

SOUR DIESEL AUTO STRAIN

 
RATING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Sour Diesel Auto Cannabis FrØ

Er du klar til en supersonisk sort, der vil vække dine sanser og energisere dit sind og krop? Søg ikke længere end Sour Diesel Auto, den sativa-dominerende hybrid, der tager den autoflowering cannabis verden med storm. Skabt ved at krydse den klassiske Sour Diesel med den potente BF Super Auto #1, kan Sour Diesel Auto prale af et imponerende THC-indhold på 23%, der helt sikkert vil få dig til at føle dig motiveret og fokuseret.

 

Indendørs avlere elsker denne weed for dens hurtige 70-dages blomstringsperiode, hvilket resulterer i imponerende udbytter på op til 550-600g/m2. Med en højde på kun 90-120cm er den den perfekte størrelse for de fleste indendørs dyrkningsrum. Men tæl ikke udendørs producenterne ud - Sour Diesel Auto leverer stadig imponerende udbytter mellem 180g og 250g pr. plante under ideelle forhold.

 

Duften af Sour Diesel Auto er lige så karakteristisk, som den er stærk, og frister næsen med antydninger af jordagtig citrus og diesel. Og rusen? Den er simpelthen fantastisk. Hvis du kan lide den originale Sour Diesel, vil du helt sikkert elske Sour Diesel Auto. Den vidunderlige Sour Diesel Auto er det perfekte valg for enhver, der søger en potent, velsmagende og stimulerende sort, der er færdig på bare et par uger. Så hvorfor vente? Oplev Sour Diesel Autos unikke styrke selv - prøv den i dag!Er Sour Diesel Auto indica eller sativa?
Sour Diesel Auto-sorten fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Sour Diesel Auto frø på?
For at opbevare Sour Diesel Auto-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Sour Diesel Auto frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Sour Diesel Auto cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Sour Diesel Auto-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Sour Diesel Auto-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Sour Diesel Auto cannabisfrø?
Sour Diesel Auto cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Sour Diesel Auto Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Autoblomstring
Sour Diesel x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
SPECIFIKATION
Feminiseret
Autoblomstring
Sour Diesel x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke