MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Sour Strawberry Cannabis FrØ

Forbered dig på at blive fejet væk af den lokkende aroma og forførende tiltrækning af vores Sour Strawberry sort også kendt som Strawberry Diesel. Sour Strawberry er resultatet af en kraftfuld genetisk krydsning mellem den legendariske Strawberry Kush og den anerkendte Sour Diesel, hvilket resulterer i en velafbalanceret hybrid sort, der er let sativa-dominerende og en fornøjelse at dyrke uanset dit erfaringsniveau.

 

Blomstringstiden for Sour Strawberry er kun 65-70 dage indendørs, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente længe, før du kan nyde dens skønhed. Med et indendørs udbytte på 500-600g/m2 kan du forvente at blive belønnet med en overflod af potente, klæbrige knopper, der helt sikkert vil imponere. Men hvorfor begrænse dig til at dyrke indendørs? Sour Strawberry sort trives udendørs, med et udbytte på 1,5 til 2,5 kg pr. plante og en højde på 1,5-2m. Forestil dig tilfredsheden ved at se disse planter vokse og modne under den varme sol, klar til høst i begyndelsen af oktober. Og lad os ikke glemme THC-procenten - med et interval på 22-24% er Sour Strawberry Diesel en sort, der virkelig slår til.

 

Knopperne fra Sour Strawberry er virkelig et syn værd, med lysegrønne blade og flammende orange hår, der lokker dig til at tage et nærmere kig. Og når du gør det, vil du blive behandlet med en buket af aromaer, der spænder fra sur, sød og frugtagtig til jordagtig og diesel-lignende. Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med den uforglemmelige oplevelse af denne Sour Strawberry sort. Med dens potente genetik, rigelige udbytter og fortryllende skønhed er denne sort sikker på at blive en fast del af din cannabis samling.
60% Sativa 40% IndicaHvad er den bedste temperatur for spiring af Sour Strawberry cannabisfrø?
Sour Strawberry cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Sour Strawberry Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, Energigivende, Eufori, Glad, Afslappende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Bær, Diesel, Jordbær, Sød Citrus
Diesel, Jordagtig, Stikkende, Jordbær, Sød
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, Energigivende, Eufori, Glad, Afslappende
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
Oktober
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Bær, Diesel, Jordbær, Sød Citrus
Diesel, Jordagtig, Stikkende, Jordbær, Sød

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke