MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

LAD DENNE FORFøRENDE BOBLENDE JORDBæRGLæDE STRøMME GENNEM DIT HOVEDET OG KROP

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Strawberry Lemonade Cannabis FrØ

Vi er glade for at introducere denne helt nye Strawberry & Lemon-smagsoplevelse fra Barneys Farm. Krydsning af den stærkt potente og sativa/jordbær dominerende, med vores fænomenale citron OG, har vi producerede en stamme/strain, der giver kriller i næseborene, smagsløg eksplodere og hjernen bobler. En række af frugtsmagende terpener transporterer dig ind i en jordbærfarvet verden af ​​afslapning, lindre smerter og for en til at føle sig forfrisket og energisk. STRAWBERRY LEMONADE er enormt populært til dagtimerne, med laboratorietests, der rapporterer et massivt THC-indhold på over 20%! En lille smule Jordbærlemonade når langt! Uanset hvad du gør, så gå ikke glip af denne glitrende nye tilføjelse af STRAWBERRY LEMONADE til Barneys Farm katalog.
60% Sativa 40% IndicaHvad er den bedste temperatur for spiring af Strawberry Lemonade cannabisfrø?
Strawberry Lemonade cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Strawberry Lemonade Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, beroligende, opløftet, glad, fokuseret, energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
Oktober
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Høj
40%
60%
Mest Sativa
Jordbær Lemonade, Citron, Skunky Jordbær, Sød
Sød citron, jordnær jordbær, frugtagtig Hash
4
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, beroligende, opløftet, glad, fokuseret, energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
Oktober
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
Høj
40%
60%
Mest Sativa
Jordbær Lemonade, Citron, Skunky Jordbær, Sød
Sød citron, jordnær jordbær, frugtagtig Hash
4

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke