MEST SOLGTE NYE UDGIVELSER HøJ CBD STRAINS FEMINISERET FRø AUTOFLOWER FRø REGULæRE CANNABIS FRø VARER
HJEM Om Barney's BARNEYS FARM På TUR KUNDE SERVICE ANMELDELSER CANNABIS FRØ SAMLINGER FEMINISERET FRø REGULæRE CANNABIS FRø AUTOFLOWER FRø BARNEY'S VARER
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

UDVID DIT SIND OG RO DIN KROP MED DENNE DRøMMENDE KOP VINDENDE SATIVA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
VÆLG PAKKE STØRRELSE

Tangerine Dream Cannabis FrØ

TANGERINE DREAM er en sativa dominerende stamme, der tilbyder Mandarin aroma og smag, hvilket giver en øjeblikkelig afslappende og cerebral høj. Denne plante har en kort blomstringstid på kun 65 dage; planten skal støttet i de sidste uger. TANGERINE DREAM vokser op til en meter høj, og dens stærke sidegrener giver imponerende 600 g pr. Kvadratmeter. Skudne bliver store og tunge, smukt belagt med røde og orange trichomer.Er Tangerine Dream indica eller sativa?
Tangerine Dream-sorten fra Barneys Farm er 60% Sativa 40% Indica

Hvad er den bedste måde at opbevare mine Tangerine Dream frø på?
For at opbevare Tangerine Dream-frø korrekt anbefales det at opbevare dem køligt og mørkt i en lufttæt beholder, ideelt set i et køleskab med korrekt mærkning og datering, uden at de fryser.

Hvad er den bedste metode til at spire Tangerine Dream frø?
Der findes adskillige teknikker til at spire Tangerine Dream cannabisfrø, hvis det er tilladt på dit sted. Køkkenrullemetoden er en almindelig metode, hvor Tangerine Dream-frøene placeres på et fugtigt stykke køkkenrulle og dækkes med et andet fugtigt stykke køkkenrulle for at holde dem fugtige. Derefter opbevares køkkenrullen på et varmt, mørkt sted, og der skal kontrolleres hver dag for at sikre, at den forbliver fugtig. Når Tangerine Dream-frøene er spiret, placeres de forsigtigt i jord eller lignende vækstmedie.

Hvad er den bedste temperatur for spiring af Tangerine Dream cannabisfrø?
Tangerine Dream cannabisfrø spirer ved temperaturer fra 70°F til 90°F (21°C til 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) og over 90°F (32°C) kan forhindre eller kompromittere sund spiring. Lave temperaturer forsinker eller stopper endda spiringen. Høje temperaturer kan forårsage dårlig spiring, stunted eller langsom vækst øger også muligheden for, at frøplanter tørrer ud.

Tangerine Dream Cannabis Frø SPECIFIKATION

Feminiseret
Normal
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Krops Afslappende, cerebral, eufori, sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Orange, Berry, Citrus, Sukker, Tropisk
Intens Citrus, bær
SPECIFIKATION
Feminiseret
Normal
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Krops Afslappende, cerebral, eufori, sulten
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
Oktober
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
Medium
40%
60%
Mest Sativa
Orange, Berry, Citrus, Sukker, Tropisk
Intens Citrus, bær

Eksklusiv adgang kun for voksne Indhold tilladt for personer på 18 år eller ældre, barneysfarm.com, er forbeholdt folk i en alder af majoriteten. I Holland er majoritetsalderen 18 år, tjek din lokale lovgivning og respekter den. Vi sender vores cannabis frø med forbehold om, at de ikke vil blive brugt i konflikt med nationale love. Kunder skal være opmærksomme på, at cannabisfrø er ulovlige i nogle lande. Barneys Farm leverer disse frø under forudsætning af, at de ikke vil blive ført til lande, hvor de er ulovlige. De, der gør det, er alene ansvarlige for deres egne handlinger, og Barney's Farm påtager sig intet ansvar i denne henseende. Vores online butik er i overensstemmelse med nederlandsk lovgivning. Frø sælges til souvenirs, opbevaring og genetisk konservering. Generel juridisk meddelelse: Spiring er ulovligt i de fleste lande, du bedes kontrollere dit lands lovgivning vedrørende frø, parafernalia og andre produkter, der er relateret til Cannabis-kultur.

Indtast, jeg er 18 år eller ældrejeg accepterer ikke